Colorful Standard

Alla recensioner

Colorful Standard

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Colorful Standard

Det är inte så konstigt att du både kan känna dig stressad och överväldigad när det kommer till att köpa nya kläder för när det kommer till kritan känns det nästan som att det finns för många alternativ att välja mellan i dagsläget. Det går att handla i en massa fysiska butiker som man redan gjort väldigt länge men online finns nästan ett oändligt antal butiker som säljer olika modeller, storlekar, färger och allt man kan tänka sig. Det är därför vi på OmdömesStälle finns till, eftersom vi vill hjälpa dig när det kommer till shopping. Colorful Standard är ett företag som erbjuder kläder, solglasögon och accessoarer åt både kvinnor och män. 

Mer om Colorful Standard
Colorful Standard är ett företag som lanserades och grundades i Danmark för några års sedan och har sedan dess erbjudit kläder och accessoarer som både är bekväma och hållbara till kunder runt om i hela världen. All produktdesign sker ännu idag i Danmark, men produktionen sköts i Portugal. Förutom att de som arbetar på företaget har ett kreativt sinne och erfarenhet inom branschen strävar de dagligen efter att framställa nya produkter som inte bara ska vara bra för kunden men för hela vår planet. 

Colorful Standard har valt att tänka på våran planet och hållbarhet på flera olika sätt och bland annat: genom att använda mindre plast då de packar sina produkter samt att de använder sig av återvunna material vid tillverkningen. 

Det som Colorful Standard erbjuder
Efter att du kollat igenom sortimentet och hittat de produkter du vill köpa kan du lägga till dem i kundkorgen, som hos vilken nätbutik som helst. Efter det har du möjligheten att betala för ditt inköp direkt med kort, via internetbanken eller med PayPal, i vissa länder finns det även andra betalningsmetoder. Om du som kund inom EU väljer att göra en beställning på 60€ eller mer behöver du inte betala någon fraktavgift, annars läggs det till en avgift som kan ses innan beställningen genomförs. UPS är det företaget som leverera kundernas paket, leveransen är spårbarn och den tar vanligtvis mellan 1 till 2 arbetsdagar. Ibland får man hem en produkt som inte ser ut som man tänkt sig, men hos Colorful Standard är man då ännu inte körd utan man har möjligheten att göra en retur inom 90 dagar efter att paketet mottagits. 

Man har även möjligheten att gratis bjuda in en kompis att handla hos Colorful Standard och då får kompisen en rabattkupong och även du. 

Tankar och åsikter om Colorful Standard
Ibland finns det frågor, och även fast man spenderat tid inne på en sajt kan man inte finna svaret till fråga. Om det råkar vara så, då har man möjligheten att kontakta kundtjänsten hos Colorful Standard genom e-post. 

Om du redan har gjort en beställning hos företaget och fått hem dina produkter, kan inte du då skriva en recension som du lämnar här inne hos oss. Du kan med dina egna ord berätta dina erfarenheter som du har av företaget. 


Modetips.