OmdömesStälle

  Recensioner Climbing247

  Fysisk motion

  är en grej som har ökat i popularitet den senaste tiden. Företag som gym eller företag som säljer utrustning, kläder och accessoarer för olika sorters fysiska aktiviteter ökar för varje dag som går. Medan dessa företag ökar i mängd så minskar företag som till exempel nattklubbar. Det går helt enkelt inte att träna 5 gånger i veckan om man går på krog varje veckoslut. Kroppen klarar inte att göra av med alkohol i bredd med ett hårt träningspass. Men alla tycker inte om fysisk träning, det ironiska i det hela är att många gör det utan att de märker det. Det gäller att hitta sin passion inom fysisk träning. Till exempel, personer som tycker om att klättra rakt upp för bergsvägg kanske gör det för att dom tycker att det är spännande. Kan det vara adrenalinet som ger en kick att våga klättra högre upp utan att ramla ner tillbaka? Oberoende så är klättring en väldigt bra träning. Att lyfta upp hela sin kroppsvikt rakt upp för en vägg är ingen lätt sak, och det ger en väldig träning som lätt kan jämföras med ett gym pass. En sak är dock väldigt viktig med klättring, och det är utrustningen. De som tränar på gym vill ha maskiner som inte går sönder och skadar en. Samma sak gäller det i klättring, förutom att om man då ramlar så kan man slå ihjäl sig. Men om klättring intresserar en så lönar de sig att kolla in Climbing247.

  Vad är Climbing247?

  Företaget grundades och lanserades år 2004 under ett annat namn, men år 2014 startade de som Climbing247. Det är ett familjeägt företag som lägger kunderna först. De jobbar konstant med att optimera företaget för att allting ska gå så smidigt som möjligt. Climbing247 säljer allting inom klättring över hela världen med den största marknaden i Norden och Sverige. Huvudsakligen satsar dom på E – handel, men de har också en fysisk butiki Älvdalen, Norra Dalarna.

  Vad erbjuder Climbing247?

  Allt från klätter- & vintersports samt friluftsutrustning, men också kläder och skor. Alla paket som skickas inom Sverige, Norden och Europa körs ut med PostNord. Inom Sverige får man gratis frakt om beställningen överskrider 300 kr. I de andra nordiska länderna erbjuder de gratis frakt om beställningen överskrider 1 000 kr. Ordern lämnar deras lager inom 2 till 5 dagar. Men man kan alltid använda express order och då körs paketet ut från deras lager inom 24 timmar (vardagar).

  Hur får jag kontakt med Climbing247?

  Om man har en fråga man vill ställa till Climbing247 så kan man nå dom via E-post: info@climbing247.com, eller telefon: 0251 – 650072. Telefontiden är från 08:00 – 16:00 (lunchstängt: 11:30 – 12:30). Har man ett klagomål ska man kontakta företaget och sedan beskriva sitt ärende så noga som möjligt.

  Kom ihåg att recensera. Varför är detta viktigt? Jo, om en ny kund tänker köpa en produkt eller tjänst via ett företag så kan hen läsa en recension om företaget på förhand, och på så vis undvika eventuella svindlerier. En recension är alltid bra så länge den är äkta.


  DMM Flight Sport Sack

  Climbing247
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Climbing247

  Din recension

  FAQ

  Är Climbing247 ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Climbing247. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Climbing247?

  Climbing247 är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Climbing247s webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.