Click & Grow

Alla recensioner

Click & Grow

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Click & Grow

Gröna växter och plantor är inte endast fina och en väldigt bra inredningsdetalj utan det finns många fördelar med att ta hand om växter. Det kan vara så att man kanske bor i en storstad och knappt ser grönska eller så saknar man helt enkelt naturen och väljer att skapa sig en djungel hemma. Det har blivit bevisat att då man tar hand om plantor och växter att man blir mindre stressad, växterna förbättrar luften i hemmet samt att de ger en generell lycka. Click & Grow är ett företag som helt enkelt säljer växter och frön via nätet. 

Levererar Click & Grow sina produkter till Sverige och Europa eller inte? Finns det något möjlighet att lämna tillbaka en produkt man fått hem eller inte och finns det något jag bör veta om innan jag genomför min beställning? Personer som redan handlat hos företaget har valt att på OmdömesStälle lämna recensioner

Mer om Click & Grow
Mattias Lepp är personen som startade och driver idag ännu företaget. Click & Grow har funnits på marknaden sedan 2009 då de grundades och lanserades i Estland då Mattias valde att ta fram den första inomhus trädgård som självmant tar hand om plantorna. Under årens gång har företaget tagit fram flera olika “smart gardens” och dessa kan köpas via nätbutiken tillsammans med andra produkter. 

Förutom att man direkt kan göra beställningar hos Click & Grow har de även tagit fram en prenumerationstjänst där man med jämna mellanrum kan få hem olika produkter för plantorna med mera. 

Vad erbjuder Click & Grow? 
Inne i nätbutiken är det möjligt att köpa hela paket där en “smart garden” och plantor ingår men det är även möjligt att endast köpa plantor eller “smart gardens”. När det kommer till plantorna har Click & Grow valt att inte endast erbjuda sina kunder ätbara produkter såsom jordgubbar eller sallad, utan hos dem är det även möjligt att köpa gröna växter, örter och blommor. Efter att kunden valt om hen vill köpa enskilda produkter eller en hel prenumeration kan hen betala för sitt inköp med kort eller via internetbanken. Efter att beställningen skickats iväg från lagret kan kunder som befinner sig inom Europa att räkna med en leveranstid på cirka 7 till 12 arbetsdagar. Om det görs beställningar för 200€ eller mer inom Europa behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift beroende på den slutgiltiga summan. De oftast ställda frågorna finns redan besvarade inne på sajten men vid obesvarade frågor eller funderingar är det möjligt att kontakta Click & Grow via e-post. 

Erfarenheter av Click & Grow
Är ditt hem beklätt med gröna växter tack vare detta företag? Om du precis svarade “ja” kan du då skriva en recension som du lämnar här inne hos oss på OmdömesStälle? I din recension kan du berätta om du påbörjade en prenumeration eller inte, om produkterna är värda sitt pris och om du tror att du kommer att handla hos dem igen eller inte. 


Tips om man ska plantera om sina växter.