Clas Ohlson

Alla recensioner

Clas Ohlson

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Christina Larsson
Köpte en air fryer, er egna märke häromdagen för ca 800:-. Den är super. Har använt den ett par gånger denna vecka. Klyftpotatisen blev såå goda och ckicken nuggets ikväll var så lyckade på 10 minu...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Air fryer

  Köpte en air fryer, er egna märke häromdagen för ca 800:-. Den är super. Har använt den ett par gånger denna vecka. Klyftpotatisen blev såå goda och ckicken nuggets ikväll var så lyckade på 10 minuter. Tack även till den trevliga kille som expierade mig o hjälpte till stt få snöre runt kartongen så jag kunde bära den till bilen Köpt på Clas Ohlsson på Igor i Västerås. Kan varmr rekommenderas tack Christina Larsson


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Nike
Nike
1 recensioner

Att träna och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Clas Ohlson

Clas Ohlson erbjuder allt för hemmafixaren. Du kan handla online och hämta produkterna i butik endast 2 timmar senare, allt som Clas Ohlson erbjuds alltid till väldigt vänliga priser. Clas Ohlson erbjuder smarta produkter med stor passion. 

Information om Clas Ohlson
Företaget grundades och lanserades under 1918 och företagets mission är att både hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag. Clas Ohlson ser till att göra detta genom att erbjuda enkla, smarta och praktiska lösningar och allt detta till attraktiva priser som passar för alla. Clas Ohlson har vuxit snabbt och blivit populära och är idag ett av de starkaste varumärkena inom retail i Norden. Clas Ohlson har 231 fysiska butiker i 4 olika länder men de erbjuder däremot e-handel i 5 olika länder.  Företaget har omkring 5 000 anställda och om du är intresserad kan du gå in på företagets hemsida för att se deras försäljningsutveckling. Inne på Clas Ohlsons hemsida finns det även intressant information om alla deras butiker, vilket datum de öppnade och hur stor säljyta de har. 

Vad erbjuder Clas Ohlson
Clas Ohlsons hemsida är både lättnavigerad och otroligt tydlig att använda, där kan du hitta och söka bland 15 000 produkter och reservdelar. Du kan även lätta kolla in vilka produkter som är de som säljer bäst och du kan även hålla dig uppdaterad genom att kolla de nya produkterna som kommit in på hemsidan. Clas Ohlson erbjuder även speciella produkter som endast finns i deras online sortiment, som du bara kan hitta på internet och inte i fysisk butik. 

Om du brukar handla ofta via Clas Ohlson ska du inte glömma att laga dig med i Club Clas, du kan smidigt bli medlem där via deras hemsida. Genom att vara med där kommer du att få 3% tillbaka i bonuscheckar på allt som du handlar, du kan välja att ha ett kortlöst medlemskap om det är det som du vill, du behöver inte tänka på att spara alla kvitton eftersom de alltid sparas elektroniskt och sist men inte minst får du ta del av bonuscheckar och klubbdagar. 

Alla priser som finns på hemsidan innehåller moms och när du har valt vilka produkter du skulle vilja beställa är det dags att välja betalningsmetod, du kan välja mellan några olika betalningsalternativ så att du ska känna dig så säker och trygg som möjligt. Om du gör en beställning på över 799 kr kommer det att ingå fri frakt, om du handlar för mindre än det kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 39 kronor. 

Reklamationer, tips och kontakt med Clas Ohlson
Om du har några frågor eller funderingar till företaget behöver du inte tveka utan det är bara att höra av sig, du kan komma i kontakt med Clas Ohlson genom att ringa dem på vardagar, skicka e-post till dem eller chatta med dem direkt inne på hemsidan. Om du vill lämna in en reklamation kan du göra det genom att gå in i en av deras fysiska butiker eller kontakta dem på något annat sätt. 

Skriv gärna en egen recension om du har handlat hos Clas Ohlson.

Fixarvecka hos Clas Ohlson.