OmdömesStälle

  Recensioner Clas Ohlson

  Clas Ohlson erbjuder allt för hemmafixaren. Du kan handla online och hämta produkterna i butik endast 2 timmar senare, allt som Clas Ohlson erbjuds alltid till väldigt vänliga priser. Clas Ohlson erbjuder smarta produkter med stor passion.

  Information om Clas Ohlson

  Företaget grundades och lanserades under 1918 och företagets mission är att både hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag. Clas Ohlson ser till att göra detta genom att erbjuda enkla, smarta och praktiska lösningar och allt detta till attraktiva priser som passar för alla. Clas Ohlson har vuxit snabbt och blivit populära och är idag ett av de starkaste varumärkena inom retail i Norden. Clas Ohlson har 231 fysiska butiker i 4 olika länder men de erbjuder däremot e-handel i 5 olika länder. Företaget har omkring 5 000 anställda och om du är intresserad kan du gå in på företagets hemsida för att se deras försäljningsutveckling. Inne på Clas Ohlsons hemsida finns det även intressant information om alla deras butiker, vilket datum de öppnade och hur stor säljyta de har.

  Vad erbjuder Clas Ohlson

  Clas Ohlsons hemsida är både lättnavigerad och otroligt tydlig att använda, där kan du hitta och söka bland 15 000 produkter och reservdelar. Du kan även lätta kolla in vilka produkter som är de som säljer bäst och du kan även hålla dig uppdaterad genom att kolla de nya produkterna som kommit in på hemsidan. Clas Ohlson erbjuder även speciella produkter som endast finns i deras online sortiment, som du bara kan hitta på internet och inte i fysisk butik.

  Om du brukar handla ofta via Clas Ohlson ska du inte glömma att laga dig med i Club Clas, du kan smidigt bli medlem där via deras hemsida. Genom att vara med där kommer du att få 3% tillbaka i bonuscheckar på allt som du handlar, du kan välja att ha ett kortlöst medlemskap om det är det som du vill, du behöver inte tänka på att spara alla kvitton eftersom de alltid sparas elektroniskt och sist men inte minst får du ta del av bonuscheckar och klubbdagar.

  Alla priser som finns på hemsidan innehåller moms och när du har valt vilka produkter du skulle vilja beställa är det dags att välja betalningsmetod, du kan välja mellan några olika betalningsalternativ så att du ska känna dig så säker och trygg som möjligt. Om du gör en beställning på över 799 kr kommer det att ingå fri frakt, om du handlar för mindre än det kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 39 kronor.

  Reklamationer, tips och kontakt med Clas Ohlson

  Om du har några frågor eller funderingar till företaget behöver du inte tveka utan det är bara att höra av sig, du kan komma i kontakt med Clas Ohlson genom att ringa dem på vardagar, skicka e-post till dem eller chatta med dem direkt inne på hemsidan. Om du vill lämna in en reklamation kan du göra det genom att gå in i en av deras fysiska butiker eller kontakta dem på något annat sätt.

  Skriv gärna en egen recension om du har handlat hos Clas Ohlson.

  Fixarvecka hos Clas Ohlson.

  Clas Ohlson
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Air fryer

  Köpte en air fryer, er egna märke häromdagen för ca 800:-. Den är super. Har använt den ett par gånger denna vecka. Klyftpotatisen blev såå goda och ckicken nuggets ikväll var så lyckade på 10 minuter. Tack även till den trevliga kille som expierade mig o hjälpte till stt få snöre runt kartongen så jag kunde bära den till bilen Köpt på Clas Ohlsson på Igor i Västerås. Kan varmr rekommenderas tack Christina Larsson

  Av: Christina Larsson07-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Clas Ohlson

  Din recension

  FAQ

  Är Clas Ohlson ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Clas Ohlson. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Clas Ohlson?

  Clas Ohlson är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Clas Ohlsons webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.