Cigabuy

Alla recensioner

Cigabuy

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Cigabuy

Att röka eller snusa är något som många väjer att göra. Vissa kanske gör det för att de verkligen tycker om känslan av det, medans andra kanske fastnade för det redan vid ung ålder och har sedan dess inte kunnat sluta. Tiden går hela tiden frammåt och även alla prylar som finns till försäljning. Det finns nästan ingen typ av rökning som är häslosam utan många av de olika metoderna kan skada kroppen och hälsan på ett eller annat sätt. Cigabuy är en nätbutik som valt att erbjuda sina kunder produkt och tillbehör som har med elcigg att göra, eftersom det kanske kan vara en produkt som kan få tidigare rökare att sluta röker eller kanske få dem att röka mindre. 
 
Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Cigabuy? Har man möjligheten att hos företaget lämna tillbaka en elcigg eller är det inte alls möjligt? Vad innehåller dessa produkter, kommer jag att kunna se det tydligt innan själva inköpet? Det är några få av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om Cigabuy
Cigabuy är en e-handelsbutik som online erbjuder e-cigaretter, och även tillbehör till dem. Företaget levererar sina produkter till länder i hela världen och idag är de endast verksamma online, de driver inte någon typ av fysisk butik. Tinydeal Trading Limited är det bolaget som äger och driver nätbutiken Cigabuy. 

Det som Cigabuy erbjuder sina kunder
Kunderna kan inne i nätbutiken välja i vilken valuta de vill se priserna och även på vilket språk de vill använda hemsidan. Sökfunktion finns tillgänglig men även produktkategorier med flera underkategorier. Leveranstiderna varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat men en kan se den uppskattade tiden innan beställningen genomförs. Medans paketet är påväg har kunden möjligheten att spåra det. I dagsläget levererar Cigabuy sina produkter till 216 olika länder världen över. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket så kan hen inom 45 dagar göra en retur vid behov. För att göra en retur ska en returblankett först fyllas i online. 

Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Cigabuy
Företaget har en kundtjänst som kan nås via e-post. Det är möjligt att kontkta kundtjänsten oberoende om man har varit kund hos dem tidigare eller inte, och har man varit kund och vill fråga något om en pågående order så kan det vara bara att lägga till ordernummern eftersom det kan underlätta ärendet. 
 
Har du någon erfarenhet av Cigabuy? Är det så att du har det så kan inte du då skriva en egen recension om dem? Du kan ju ta och berätta om du var nöjd med deras produkter då du fick hem dem, om du har fortsatt att handla hos dem och även annan information som du kanske känner att du skulle vilja dela med dig av. Recensioner hos oss är kostnadsfria


E-cigaretten i Sverige.