Chokladbudet

Alla recensioner

Chokladbudet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Chokladbudet

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara så att det handlar om julen, födelsedag, eller kanske studenten eller någon annan tillställning. Att hitta presenter till någon kan vara enkelt om det är så att man känner personen, men det kan även vara svårt om man känner att personen redan har allting. Och när det kommer till att ge bort presenter så kan man antingen gå till någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut där, men man kan även beställa presenter på nätet eftersom det finns så mycket att välja mellan online. Det finns olika butiker online som erbjuder produkter som man kan ge bort som present, och ett av dessa företag är Chokladbudet och de erbjuder sina kunder möjligheten att skicka choklad.  

Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Chokladbudet? Om man vill returnera en produkt till Medgravyr, hur ska man göra då? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Information om företaget Chokladbudet
Företaget har funnits under några års tid och de erbjuder sina kunder möjligheten att beställa samt prenumerera på choklad online. Företaget kommer från Sverige och de är verksamma via sin hemsida online och driver inte någon fysisk butik. Både privatpersoner samt företag kan handla inne på företagets hemsida. 

Vad erbjuder Chokladbudet sina kunder?
Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex julklappstips, exklusiva chokladaskar, små trevliga chokladpresenter och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och kunderna kan välja om de vill se priserna inklusive eller exklusive moms. Då kunderna gör beställningar via hemsidan varierar fraktkostnaderna beroende på vad kunden väljer att beställa. Men fraktavgiften på kundens beställning är antingen 49 kr eller 99 kr, det kan kunden se innan hen genomför beställningen. Postnord är det företaget som levererar produkterna till kunderna och från och med att kunden har gjort sin beställning så är leveranstiden cirka 1 – 3 dagar. Görs det beställningar under högsäsongen kan det ta längre för paketet att levereras. 

Hur kan kundtjänsten hos Chokladbudet kontaktas?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Chokladbudet? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Produkt man kan hitta hos företaget.