OmdömesStälle

  Recensioner Chokladbudet

  Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara så att det handlar om julen, födelsedag, eller kanske studenten eller någon annan tillställning. Att hitta presenter till någon kan vara enkelt om det är så att man känner personen, men det kan även vara svårt om man känner att personen redan har allting. Och när det kommer till att ge bort presenter så kan man antingen gå till någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut där, men man kan även beställa presenter på nätet eftersom det finns så mycket att välja mellan online. Det finns olika butiker online som erbjuder produkter som man kan ge bort som present, och ett av dessa företag är Chokladbudet och de erbjuder sina kunder möjligheten att skicka choklad.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Chokladbudet? Om man vill returnera en produkt till Medgravyr, hur ska man göra då? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Information om företaget Chokladbudet

  Företaget har funnits under några års tid och de erbjuder sina kunder möjligheten att beställa samt prenumerera på choklad online. Företaget kommer från Sverige och de är verksamma via sin hemsida online och driver inte någon fysisk butik. Både privatpersoner samt företag kan handla inne på företagets hemsida.

  Textad version av reklamfilm med Petra Tungården

  Vad erbjuder Chokladbudet sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex julklappstips, exklusiva chokladaskar, små trevliga chokladpresenter och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och kunderna kan välja om de vill se priserna inklusive eller exklusive moms. Då kunderna gör beställningar via hemsidan varierar fraktkostnaderna beroende på vad kunden väljer att beställa. Men fraktavgiften på kundens beställning är antingen 49 kr eller 99 kr, det kan kunden se innan hen genomför beställningen. Postnord är det företaget som levererar produkterna till kunderna och från och med att kunden har gjort sin beställning så är leveranstiden cirka 1 – 3 dagar. Görs det beställningar under högsäsongen kan det ta längre för paketet att levereras.

  Hur kan kundtjänsten hos Chokladbudet kontaktas?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Chokladbudet? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Produkt man kan hitta hos företaget.

  Chokladbudet
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Chokladbudet

  Din recension

  FAQ

  Är Chokladbudet ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Chokladbudet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Chokladbudet?

  Chokladbudet är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party, Beställa På Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Chokladbudets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.