Chewy

Alla recensioner

Chewy

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo VetZoo

VetZoo

0 recensioner

Om VetZoo VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av pr...

Logo Dogman

Dogman

0 recensioner

Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de &aum...

Logo Foderboxen

Foderboxen

0 recensioner

Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller s&...

Logo Supercat

Supercat

0 recensioner

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som h...

Chewy

Om man är ägaren till något husdjur så vill man kanske ibland skämma bort sin vän. Man kan ha många olika typer av husdjur och det behöver inte endast vara hund eller katt, utan fåglar, reptiler och hästar vill även väldigt gärna bli bortskämda lite nu och då. Chewy är en nätbutik som har valt att erbjuda leksaker, mat och snacks till flera olika typer av husdjur. 

Kommer jag på ett tydligt sätt kunna se vad produkterna för Chewy innehåller? Finns det produkter jag måste läsa på om innan jag ger det åt mitt husdjur? Här hos oss på OmdömesStälle kan du läsa vad husdjursägare har att säga om inte bara Chewy, utan många andra företag också. 

Mer om Chewy
Chewy är ett företag som kommer från USA och i dagsläget har de ett produktsortiment som kommer från cirka 2 000 olika varumärken. Runt om i USA har företaget ett flertal lager och kontorsbyggnader, samt att de har två stycken huvudkontor som ligger i Florida respektive Boston. Chewy finns även som en nedladdningsbar app och via den är det möjligt att göra beställningar, men även hålla koll på gamla beställningar och uppgifter. 

I nätbutiken är husdjurs produkterna indelade i olika kategorier beroende till vilket husdjur de är gjorda för, men sökfunktion finns även som söker bland alla produkter i hela sortimentet. En flik nämnd “apotek” finns i nätbutiken där husdjursägare kan köpa produkter till sina husdjur som behöver olika typer av behandlingar. 

Vad erbjuder Chewy?
Efter att kunderna hittat de produkter de är intresserade av att köpa och lagt till dem i kundkorgen kan de fylla i informationen om leveransen samt betalningen. I dagsläget levererar Chewy endast till kunder som befinner sig inom USA. Om kunderna väljer att handla för $49 eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad. Om slutsumman dock landar på mindre än $49 så läggs det till en fraktavgift på $4,95 på beställningen. FedEx är det företaget som levererar kundernas paket och medans paketen är på väg har kunden möjligheten att spåra det. Företaget skickar iväg kundernas paket inom några arbetsdagar efter att beställningen gjort och kunderna kan ta emot paket 7 dagar i veckan. Från och med den dagen då kunden mottagit sitt paket har hen ännu möjligheten att inom 365 dagar lämna tillbaka någon produkt, förutsatt att det inte är någon medicin som beställts. Returer kan göras genom att först vara i kontakt med kundtjänsten, och detta är möjligt via mejl, telefon eller live chatten som finns inne i nätbutiken. 

Erfarenheter av Chewy
Har du, eller kanske snarare ditt husdjur någon erfarenhet av företaget? Om du har det, kan inte du då ta och lägga några minuter och lämna en recension här inne hos oss? Det är helt gratis att skriva recensioner inne hos oss, och vi har valt att endast samla ärliga och oberoende recensioner om företag som finns där ute för att göra online shopping till en bättre upplevelse för oss alla. 


Hacks som hundägare borde veta om.