Chain Reaction Cycles

Alla recensioner

Chain Reaction Cycles

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Chain Reaction Cycles

Att använda cykel som fordon är något som många väljer att göra. Det är otroligt smidigt att använda cykel oberoende om man bor i en storstad eller ute på landet. Att ta cykeln eller att gå till jobbet, affären eller när man ska träffa vänner är både billigt och det är hälsosamt. Är man ute efter en ny cykel eller möjligtvis någon typ av tillbehör till sin cykel så finns det olika typer av företag som erbjuder dessa produkter. Man kan handla detta både online och i fysiska butiker. Vissa företag erbjuder olika typer av cyklar för olika målgrupper men Chain Reaction Cycles erbjuder cyklar, kläder och andra tillbehör. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Chain Reaction Cycles? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Om Chain Reaction Cycles
Företaget och butiken Chain Reaction Cycles är ett familjeägt företag som grundades och lanserades under 1984 i norra Irland. Under år 2000 lanserade företaget sin nätbutik online samt att de även öppnade flera fysiska butiker. I dag arbetar det 450 personer på företaget och de är verksamma i länder runt om i Europa och resten av världen. I företagets sortiment har de produkter från 500 olika varumärken och tillverkare. 

Vad erbjuds hos Chain Reaction Cycles?
Inne i företagets nätbutik kan kunderna välja om de vill se produkter utgående från olika produktkategorier med underkategorier, eller om de vill filtrera för att se produkter från endast något eller några olika märken. Kunden kan välja i vilken valuta hen vill se priserna på produkter och även på vilket språk hen vill använda nätbutiken. Då kunderna gör sin beställning så kommer leveranstiderna att variera beroende på till vilket land kunden vill ha sitt paket och även hur stor beställning hen valde att göra. Medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det under tiden. Från och med att kunden har tagit emot sin beställning så han hen returnera någon produkt inom 365 dagar. 

Hur kan Chain Reaction Cycles kontaktas?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du varit kund hos Chain Reaction Cycles? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Tips hur man ska cykla säkert.