Cewe

Alla recensioner

Cewe

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Cewe

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Det finns ett företag som är verksamt i Sverige online som går under namnet Cewe och de erbjuder sina kunder olika online fototjänster.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos tex Cewe? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Cewe 
Cewe är ett företag som är både grundat och lanserat i Tyskland under 1961. Företaget har i dagsläget nästan 4 000 anställda och de är verksamma i flera olika länder runt om i Europa. Företaget Cewe säljer olika sorters produkter bland annat fotoböcker och just de fotoböckerna har sålt mer än 50 miljoner exemplar. Cewe driver sin online tjänst men de har även fysiska butiker runt om i olika länder. 

Vad erbjuder Cewe sina kunder?
Hos företaget kan man hitta olika sorters produkter som tex fotobok, bilder, kort och inbjudningar fotopresenter osv. Vet man vad det är man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Om man beställer någon produkt från företaget och man väljer att hämta den från en fysisk butik så kommer frakten att kosta 49 kr, vill man däremot att den skickas med posten så kommer det att kosta 99 kr. Cewe erbjuder även sina kunder software att ladda ner till datorn eller en applikation till mobilen där man sedan smidigt kan skapa sina egna fotoböcker och presenter. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Cewe?
Inne på företagets hemsida finns det en FAQ och där kan man läsa svaren på de oftast ställda frågorna om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakt kundtjänsten så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. 

Har du någon erfarenhet av Cewe? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Cewe.