OmdömesStälle

  Recensioner Cewe

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Det finns ett företag som är verksamt i Sverige online som går under namnet Cewe och de erbjuder sina kunder olika online fototjänster.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos tex Cewe? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Cewe

  Cewe är ett företag som är både grundat och lanserat i Tyskland under 1961. Företaget har i dagsläget nästan 4 000 anställda och de är verksamma i flera olika länder runt om i Europa. Företaget Cewe säljer olika sorters produkter bland annat fotoböcker och just de fotoböckerna har sålt mer än 50 miljoner exemplar. Cewe driver sin online tjänst men de har även fysiska butiker runt om i olika länder.

  Så handlar du på www.sponsorhuset.se

  Vad erbjuder Cewe sina kunder?

  Hos företaget kan man hitta olika sorters produkter som tex fotobok, bilder, kort och inbjudningar fotopresenter osv. Vet man vad det är man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Om man beställer någon produkt från företaget och man väljer att hämta den från en fysisk butik så kommer frakten att kosta 49 kr, vill man däremot att den skickas med posten så kommer det att kosta 99 kr. Cewe erbjuder även sina kunder software att ladda ner till datorn eller en applikation till mobilen där man sedan smidigt kan skapa sina egna fotoböcker och presenter.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Cewe?

  Inne på företagets hemsida finns det en FAQ och där kan man läsa svaren på de oftast ställda frågorna om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakt kundtjänsten så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem.

  Har du någon erfarenhet av Cewe? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Cewe.

  Cewe
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Cewe

  Din recension

  FAQ

  Är Cewe ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Cewe. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Cewe?

  Cewe är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Cewes webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.