Cesdeals

Alla recensioner

Cesdeals

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Cesdeals

Hur många finns det inte där ute som är intresserade av teknik. Det finns verkligen hur många personer som helst. Det kan vara så att man tycker om att spela spel på mobilen eller på datorn, men det kan även vara att man arbetar med IT eller andra typer av maskiner. Eftersom det är så pop så finns dessa typer av produkter typ överallt, både online och i fysiska butiker. Cesdeals är en e-handels butik som valt att erbjuda produkter inom elektronik och teknik till sina kunder runt om i världen. 
 
Hur är kvaliteten på produkterna hos Cesdeals? Är det smidigt att handla hos dem eller kommer det att vara mycket enklare att gå till en fysisk butik och handla? Hur ska jag göra om jag har beställt en produktnoch sedan inte fått den levererad fast det har gått flera veckor? Ta reda på detta och mycket mer genom att läsa recensioner som finns inne hos oss här på OmdömesStalle. 

Mer info om Cesdeals
Cesdeals är ett e-handelsföretag som idag har cirka 150 000 produkter i sitt sortiment. De erbjuder produkter inom olika kategorier som tex trädgården, elektronik och annan teknik, accessoarer till bilen och så vidare. De driver inte någon fysisk butik idag utan är verksamma online. 

Vad är det som Cesdeals erbjuder sina kunder?
Sökfunktion finns inne på företagets hemsida samt olika produktkategorier med flera underkategorier. Kunderna kan välja på vilket språk de vill använda hemsidan och även i vilken valuta de vill se priserna på produkterna. Företaget levererar sina produkter till länder runt om i världen och om kunderna väljer att göra en beställning på 35 US dollar eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad. Medans kundernas paket är på väg så har de möjligheten att spåra det. 30 dagars returrätt gäller på produkterna. 

Cesdeals erbjuder sina kunder att nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Cesdeals
Inne på företagets hemsidan finns det ett frågeformulr som kan fyllas i för att komma i kontakt med kundtjänsten, men det är även möjligt att bara skicka e-post till dem. Företaget försöker att svara på inkomna frågor inom några arbetsdagar. Skulle det vara så att någon kund skulle vara i behovet av att lämna in en reklamation så är första steget att kontakta kundtjänsten, men det finns möjligheten att även gå vidare efter det med ärendet
 
Har du någon erfarenhet av Cesdeals? Om det är så att du faktiskt har det, kan inte du då skriva en recension och berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om du skulle handla hos dem igen och om du kommer att tips om dem till dina vänner och bekanta.

Inne hos oss här på OmdömesStalle finns det ärliga och pålitliga recensioner som är skriva av personer som har en riktig erfarehet av någon typ av företag som finns där ute. Det ät gratis att både läsa och skriva recensioner hos oss. 

Vad är teknik?