OmdömesStalle

  Recensioner Cellbes

  Om Cellbes

  Cellbes är ett företag som säljer kläder och heminredning online. Cellbes ingår i koncernen Halens som omsätter ca 1,1 miljarder och har dryg 300 anställda. Cellbes finns i Sverige, Danmark, Finland, Lettlands, Estland och Ukraina. Halens grundades 1949 och är ett av de största distanshandlesföretagen i Sverige. I Halens sortiment ingår möbler, mode, hemtextiler, hälsoprodukter och skönhetsartiklar. I början av 2000-talet hade Cellbes cirka 15 000 artiklar och hanterade då runt 5 000 order per dag.

  Vad erbjuder Cellbes?

  Hos Cellbes kan du hitta kläder i både små och stora storlekar, det är både till billiga priser och du kan enkelt handla hos Cellbes. Cellbes hemsida är lättnavigerad och tydligt att använda. Du kan smidigt kolla igenom de olika kategorierna på hemsidan vilka är dam, herr, hem, underkläder, rea och även varumärken. På hemsidan kan du även söka efter produkter om du vet vad du är ute efter. Cellbes erbjuder även väldigt bra guider, de erbjuder en storleksguide, en bh-guide, räka ut vilken bh storlek du behöver, materialguide och även tvättråd. Du kan även skapa ett konto hos Cellbes för att hålla koll på dina beställningar och du kan även få nyhetsbrev till din e-post från Cellbes. Alla priser på Cellbes anges i svenska kronor och inkluderar moms, sedan tillkommer det i vissa fall även en fraktavgift.

  Oberoende vad du handlar hos Cellbes erbjuder de dig trygg leverans, en säker betalning och även 14 dagars ångerrätt. Frakten kostar 55 kr men om du handlar över 800 kr får du gratis frakt. Leveranstiden är normalt cirka 2 – 4 arbetsdagar efterbeställning om produkterna finns i lager. Cellbes erbjuder olika betalsätt så att du kan välja vilket som passar dig bäst, du kan välja mellan faktura, betalkort, PayPal eller via postförskott. Om du väljer faktura kommer den att skickas till dig nästkommande månad efter att du gjort din beställning. När du har tagit emot din beställning har du 14 dagar på dig att ångra ditt köp, vill du ångra ett köp måste du kontakta företaget. I det meddelandet ska det klart och tydligt framgå vilken beställning det gäller och att ditt önskemål är att ångra köpet.

  Kontakta Cellbes?

  Om du märker att din leverans dröjer eller att du får hem en produkt som är felaktig ska du lämna in en reklamation. Vid en reklamation har du rätt till att kräva omleverans, prisavdrag, avhjälpande eller en ersättning för att avhjälpa felet på produkten. Vill du lämna in en reklamation ska du göra det via e-post där du beskriver felet och bifogar en bild om det finns på felet. Vill du kontakta företaget och fråga något som inte gäller en reklamation kan du göra det via e-post eller på telefon, du kan även fylla i ett formulär på hemsidan där du frågar dina frågor.

  Har du handlat på Cellbes?

  Brukar du handla hos Cellbes? Skriv då en egen recension om företaget och vad du tycker om deras produkter, leverans och eventuella reklamationer du kanske lämnat in.

  Följ med behind the scenes med Cellbes.

  Cellbes
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (5)

  4.6
  40% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4.4
  Tjänst
  rating
  4.8
  Prissättning
  rating
  4.4
  Leverans
  rating
  4.4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Blus viscose 42 44

  Blus JÄTTESKÖN i viscose prissänkt samt fri frakt en dag! Gillar ej när cellbes har rea på bara " vissa märken" blir besviken när jag letat länge och det är fel märke! VARFÖR kan cellbes inte ha swisch? Det har de flesta och så SMIDIGT! Blusen toppen bra! Har medium valde 42/44 den sitter bra tror den krymper väldigt lite!

  Av: Barbro Hjoberg21-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  9.5
  rating

  värdelös hjälp

  Fick ett lakan som va trasig vid leverans, Cellbes kräver att jag ska gå till posten och returnera ett trasigt lakan. Helt otroligt istället för att slänga och kreditera det,
  Men kundtjänsten jag nu pratat med 4!!!! helt oresonliga, ska jag på min fritid skicka tillbaka ett trasigt lakan.
  Aldrig mer detta skitföretag

  Av: anna23-07-2020
  Barbro Hjoberg21-05-2021

  Så är det ju om något är trasigt! Köpte ett armband från sellpy höll i 3 dagar! De bad mig mejla dem foto slapp skicka in det! De har dock ej satt åter pengarna ännu! Kan ta 4 veckor så de! Det rörde sig om totalt 59kr returnera är ju det bästa! Finns bedragare de flesta sköter sig säkert jag returnerade en parfym hon sade jag ej fick det hos cocopanda men det satt inget plast om! Hon antecknade det och jag returnerade den!

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Oseriösa

  Jag och min mor beställde en mörkläggningsgardin som visade sig vara trasig när vi fick den. Vi returnerade den för att få våra pengar tillbaks och det har vi inte fått än, och det är snart tre veckor sedan och vi väntar fortfarande på våra pengar som vi förmodligen inte kommer få tillbaks. Rekommenderar att ingen skall handla från företaget för att riskera att bli missnöjda eller lurade ????

  Av: Dennis 09-06-2020
  Barbro Hjoberg21-05-2021

  Då får ni ju ringa dem igen! Då sådant händer mig åter betalar de fort! Det händer ju att man anger fel siffra! Alla kan ju göra fel!

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Osexiga kläder

  Om du aldrig mer vill ha sex, är cellbes rätt för dig.

  Av: Timo Tiensuu13-03-2020
  Barbro Hjoberg21-05-2021

  Hunkemuller bonprix bonapartre kolla där!! De har sexiga underkläder!

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  7
  rating

  Oärliga

  För att få fri frakt skall du handla för 800kr och om du handlat för 800kr får du 25% rabatt!
  Ingen stans står det att när rabatten dragits och du hamnar DÅ under 800kr måste du betala frakt 55kr!
  Utan då står det att du måste handla för 150kr till
  Men då skall man plötsligt handla för 1000kr!!!???
  Det finns många sätt att luras till att kunden skall handla för mera men detta är höjden på att tro att kunden inte kan räkna ut det oärliga sätt dom använder.
  NEJ JAG KOMMER ALDRIG MERA HANDLA AV CELLBES!!!

  Av: Smiljana Wendahl21-02-2020
  Barbro Hjoberg21-05-2021

  Det står tydligt 800kr för frakten och rabatten avdragen så det kan man ej skylla cellbes för! Är jag osäker ringer jag cellbes o frågar!

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Cellbes

  Din recension

  FAQ

  Är Cellbes ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Cellbes. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4.6/10, med 40% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Cellbes?

  Cellbes är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cellbes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.