OmdömesStalle

  Recensioner Cellbes

  Om Cellbes

  Cellbes är ett företag som säljer kläder och heminredning online. Cellbes ingår i koncernen Halens som omsätter ca 1,1 miljarder och har dryg 300 anställda. Cellbes finns i Sverige, Danmark, Finland, Lettlands, Estland och Ukraina. Halens grundades 1949 och är ett av de största distanshandlesföretagen i Sverige. I Halens sortiment ingår möbler, mode, hemtextiler, hälsoprodukter och skönhetsartiklar. I början av 2000-talet hade Cellbes cirka 15 000 artiklar och hanterade då runt 5 000 order per dag.

  Vad erbjuder Cellbes?

  Hos Cellbes kan du hitta kläder i både små och stora storlekar, det är både till billiga priser och du kan enkelt handla hos Cellbes. Cellbes hemsida är lättnavigerad och tydligt att använda. Du kan smidigt kolla igenom de olika kategorierna på hemsidan vilka är dam, herr, hem, underkläder, rea och även varumärken. På hemsidan kan du även söka efter produkter om du vet vad du är ute efter. Cellbes erbjuder även väldigt bra guider, de erbjuder en storleksguide, en bh-guide, räka ut vilken bh storlek du behöver, materialguide och även tvättråd. Du kan även skapa ett konto hos Cellbes för att hålla koll på dina beställningar och du kan även få nyhetsbrev till din e-post från Cellbes. Alla priser på Cellbes anges i svenska kronor och inkluderar moms, sedan tillkommer det i vissa fall även en fraktavgift.

  Oberoende vad du handlar hos Cellbes erbjuder de dig trygg leverans, en säker betalning och även 14 dagars ångerrätt. Frakten kostar 55 kr men om du handlar över 800 kr får du gratis frakt. Leveranstiden är normalt cirka 2 – 4 arbetsdagar efterbeställning om produkterna finns i lager. Cellbes erbjuder olika betalsätt så att du kan välja vilket som passar dig bäst, du kan välja mellan faktura, betalkort, PayPal eller via postförskott. Om du väljer faktura kommer den att skickas till dig nästkommande månad efter att du gjort din beställning. När du har tagit emot din beställning har du 14 dagar på dig att ångra ditt köp, vill du ångra ett köp måste du kontakta företaget. I det meddelandet ska det klart och tydligt framgå vilken beställning det gäller och att ditt önskemål är att ångra köpet.

  Kontakta Cellbes?

  Om du märker att din leverans dröjer eller att du får hem en produkt som är felaktig ska du lämna in en reklamation. Vid en reklamation har du rätt till att kräva omleverans, prisavdrag, avhjälpande eller en ersättning för att avhjälpa felet på produkten. Vill du lämna in en reklamation ska du göra det via e-post där du beskriver felet och bifogar en bild om det finns på felet. Vill du kontakta företaget och fråga något som inte gäller en reklamation kan du göra det via e-post eller på telefon, du kan även fylla i ett formulär på hemsidan där du frågar dina frågor.

  Har du handlat på Cellbes?

  Brukar du handla hos Cellbes? Skriv då en egen recension om företaget och vad du tycker om deras produkter, leverans och eventuella reklamationer du kanske lämnat in.

  Följ med behind the scenes med Cellbes.

  Cellbes
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om Cellbes

  Din recension