OmdömesStalle

  Recensioner CDON

  Nuförtiden om man saknar något hemma behöver man inte längre ta bilen till närmaste butik för att sedan köa och vänta. Nu behöver man endast ta sin mobil eller dator och beställa de produkter som man saknar eller skulle vilja ha. Visst tillkommer det en väntetid på några arbetsdagar men man slipper gå omkring i fysiska affärer och utbudet är en oftast större online. I dagsläget kan man som sagt hitta vilka produkter som helst, det har ingen skillnad om det är mat, inredning, böcker etc. Ett företag som har valt att endast ha en online verksamhet där de säljer elektronik, sport, mode, livsmedel mm är CDON.

  Mer information om förtaget CDON

  Företaget grundades och lanserades i Sverige under 1999 och ägs idag av Qliro Group. Under 2018 sålde företaget CDON varor för över 2 miljarder kronor och CDON har e-butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark samt att de säljer även till några andra länder i EU. Företagets huvudkontor ligger i Malmö i Sverige och där arbetar det över 100 personer.

  CDON.

  Vad kan man hitta hos företaget CDON?

  Inne på företagets hemsida kan man gå igenom olika kategorier som tex böcker och film, elektronik och mobil, sport och outdoor, skönhet och hälsa mm. När man gör en beställning kommer produkterna att levereras med antingen Postnord, DHL, Schenker eller Bring, leveransen kan skilja beroende på vad det är för produkt som du har köpt. Om man gör en beställning på hemsidan som är över 800 kr kommer frakten att vara gratis, i annat fall kommer fraktkostnaden att vara mellan 29-49 kr. För att göra en beställning på hemsidan måste man vara över 18 år gammal och betalningsalternativen man kan välja mellan är faktura, delbetalning, kortbetalning, bankbetalning eller Paypal. Direkt inne på företagets hemsida kan man även vilka produkter som är helt nya på hemsidan samt vilka produkter som är på något speciellt erbjudande.

  CDON finns med på de allra vanligaste sociala medierna och där kan man följa dem för att få inspiration och även kanske se erbjudanden eller nyheter av olika slag.

  Hur kan man komma i kontakt med CDON?

  Om det skulle vara så att man undrar över något och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om man inte hittar svaret på sin fråga eller om man vill kontakta kundtjänsten ändå kan man göra det via ett frågeformulär som finns på hemsidan. Där ska man fylla i sin fråga och sitt ämne och även klistra in en produktlänk om man vill ställa en fråga om speciell produkt. Om man får hem en produkt från företaget och upptäcker att den är söndrig eller har något annat fel ska man kontakta företaget för att lämna in en reklamation.

  Har du någonsin handlar hos CDON? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  CDON
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om CDON

  Din recension

  FAQ

  Är CDON ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om CDON. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder CDON?

  CDON är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CDON gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.