Carter's

Alla recensioner

Carter's

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Carter's

Att handla online blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. En sak som väldigt många personer väljer att handla online är alla produkter man kan tänka sig till sina barn. Man kan köpa alla nödvändigheter online som tex säng, barnvagn, bilstol och så vidare. Såklart är det ju även möjligt att handla kläder till sitt barn online och Carter´s är ett av dessa företag som säljer barnkläder
 
Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Carter´s? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Information om företaget Carter´s 
I USA är företaget grundat och lanserat och i de olika delstaterna har de fysiska butiker i Amerika. I dagsläget levererar Carters´s sina produkter till 80 olika länder runt om i världen där Kanada även är medräknat, förutom Amerika.

Det som Carter´s erbjuder sina kunder
I e-handelsbutiken finns det kläder och produkter till nyfödda barn, småbarn och även lite större barn. Kläder till både killar- och tjejer finns, samt att det finns en sökfunktion vilket gör det möjligt att söka bland alla produkter i sortimentet. Leverans kostnaderna varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat, och även volym och vikt på själva paketet. Om kunderna väljer att få sitt paket levererat till ett land som ligger i Europa så är den uppskattade leveranstiden mellan 6 och 13 arbetsdagar. Skulle kunden vilja göra en retur på någon produkt hen fått hem så måste kunden i fråga börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan göra returen. 

Hur kundtjänsten hos Carter´s kan kontaktas
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Carter´s genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns besvarade.
 
Har du handlat barnkläder via Carter´s? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, kvaliteten på produkterna, om kundtjänsten var till hjälp om du var i kontakt med dem och andra åsikter och erfarenheter du vill berätta. 


Sy egna kläder till dina barn.