OmdömesStalle

  Recensioner Carter's

  Att handla online blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. En sak som väldigt många personer väljer att handla online är alla produkter man kan tänka sig till sina barn. Man kan köpa alla nödvändigheter online som tex säng, barnvagn, bilstol och så vidare. Såklart är det ju även möjligt att handla kläder till sitt barn online och Carter´s är ett av dessa företag som säljer barnkläder.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Carter´s? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om företaget Carter´s

  I USA är företaget grundat och lanserat och i de olika delstaterna har de fysiska butiker i Amerika. I dagsläget levererar Carters´s sina produkter till 80 olika länder runt om i världen där Kanada även är medräknat, förutom Amerika.

  Julrossafari hemma hos Eva Robild

  Det som Carter´s erbjuder sina kunder

  I e-handelsbutiken finns det kläder och produkter till nyfödda barn, småbarn och även lite större barn. Kläder till både killar- och tjejer finns, samt att det finns en sökfunktion vilket gör det möjligt att söka bland alla produkter i sortimentet. Leverans kostnaderna varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat, och även volym och vikt på själva paketet. Om kunderna väljer att få sitt paket levererat till ett land som ligger i Europa så är den uppskattade leveranstiden mellan 6 och 13 arbetsdagar. Skulle kunden vilja göra en retur på någon produkt hen fått hem så måste kunden i fråga börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan göra returen.

  Hur kundtjänsten hos Carter´s kan kontaktas

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Carter´s genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns besvarade.

  Har du handlat barnkläder via Carter´s? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, kvaliteten på produkterna, om kundtjänsten var till hjälp om du var i kontakt med dem och andra åsikter och erfarenheter du vill berätta.


  Sy egna kläder till dina barn.

  Carter's
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Carter's

  Din recension

  FAQ

  Är Carter's ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Carter's. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Carter's?

  Carter's är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby, Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Carter's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.