CarrieAlong

Alla recensioner

CarrieAlong

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

CarrieAlong

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Hos CarrieAlong kan man hitta resväskor.    

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget CarrieAlong? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget CarrieAlong
Hela företaget skapades för 130 år sedan då de började med att erbjuda sina kunder resväskor. Företaget kommer från Sverige och är i dagsläget en av de äldsta lädervarukedjor inom Skandinavien. Företaget finns inte endast i Sverige utan de är även verksamma i Danmark, samt att de även har några fysiska butiker som man kan handla i. 

Vad erbjuder CarrieAlong sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier samt att man genast kan använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan för att hitta det man är ute efter. Om man handlar via företagets hemsida för mer än 598 kr så kommer det inte att tillkomma någon fraktkostnad, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 69 kr. Den vanliga leveranstiden hos CarrieAlong är 2–5 dagar och är det så att man vill lämna tillbaka produkten så kan man göra det kostnadsfritt. CarrieAlong erbjuder även sina kunder prisgaranti

Hur kan man nå kundtjänsten hos CarrieAlong?
Är det så att man har några frågor eller funderingar ås kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man gör det kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan där läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är då stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd över någon produkt och man vill lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta kundtjänsten

Har du någon erfarenhet av företaget CarrieAlong? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem. 


Tips då man packar resväskan.