Canada Petcare

Alla recensioner

Canada Petcare

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo VetZoo

VetZoo

0 recensioner

Om VetZoo VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av pr...

Logo Dogman

Dogman

0 recensioner

Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de &aum...

Logo Foderboxen

Foderboxen

0 recensioner

Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller s&...

Logo Supercat

Supercat

0 recensioner

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som h...

Canada Petcare

Du sitter kanske nu hemma tillsammans med ditt husdjur,  eftersom det är rätt så vanligt att vara djurägare. I Sverige är det allra vanligaste husdjuret katt och efter det flöjt av hund, men det finns hur många olika typer av husdjur som helst där ute. Om du är en djurägare är chansen stor att du varje dag vill gör det allra bästa för ditt djur, du vill leka om umgås men ditt djur samtidigt som du vill ge den bästa möjliga maten. Eftersom det är så vanligt att ha husdjur finns det även många företag som erbjuder produkter för djur, och Canada Petcare är en av dem.

Levererar Canada Petcare sina produkter till Sverige eller inte? Är deras produkter av bra kvalitet och kommer produkterna att vara säkra för mina djur eller inte? Innan du handlar hos dem kan du gratis läsa recensioner här inne hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Canada Petcare
Du som husdjursägare vet med största sannolikhet att det behövs en hel del produkter då man har ett djur och därför har Canada Petcare valt att erbjuda kvalitativa produkter till djur till förmånliga priser. De som arbetar på företaget har själva ett genuint intresse av djur och deras välmående och vill därför erbjuda bra produkter. De köper endast in sina produkter från trovärdiga försäljare och många av deras produkter har blivit godkända av veterinärer. 

Hunder, katter, hästar och fåglar är det som Canada Petcare främst har produkter för och alla de kan ses och köpas direkt via deras nätbutik. Canada Petcare erbjuder sina kunder säkra betalningar och produkter till bra priser samt att de driver en blogg där de samlar artiklar och inägg som har med husdjur att göra. 

Vad är det som Canada Petcare erbjuder?
Canada Petcare levererar sina produkter till kunder runt om i hela världen och efter att du som kund hittat vad du vill köpa och lagt din beställning kommer paketet att inom några dagar lämna laget. Det läggs till en fraktavgift på alla beställningar, förutom de som ska levereras till USA: Kunden kan spåra sitt paket medans det är på väg men för dem som befinner sig i Europa kan räkna med en leveranstid på upp till 14 dagar. Ibland kan det bli fel vilket företag förstår och då går det att göra en retur inom 7 dagar efter att produkterna mottagits. Returen blir endast godkänd om produkterna är oöppnade. 

Åsikter och erfarenheter om Canada Petcare
Om det skulle finnas några frågor eller eventuellt behovet att antingen lämna in en retur eller en reklamation ska kundtjänsten i första hand kontaktas vilket kan göras via e-post eller på telefon. Innan kundtjänsten kontaktas ska du inte glömma att företaget redan valt att inne på sin sajt svara på de frågor som de ofta får ställda till sig. 

Om du har skämt bort ditt djur med produkter från Canada Petcare skulle vi på OmdömesStälle bli glada om du skrev en recension som du lämnade här inne hos oss. 


Att veta innan man skaffar hund.