OmdömesStälle

  Recensioner Campadre

  Att handla online är något som nästan alla av oss gör. Det går så smidigt att göra det eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider samt att utbudet oftast är större online och det kan även ofta vara så att det är mycket billigare att handla online. Det finns väldigt många olika nätbutiker att välja mellan där ute. Vissa nätbutiker har valt att fokusera på en viss typ av produkt och säljer därför endast sådana produkter, medans andra nätbutiker försöker ha ett så stort utbud som möjligt och säljer därför så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företag med namnet Campadre har valt att sälja produkter från kända märken, men till extra bra pris.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Campadre? Hur är det med alla returer och reklamationer om jag känner mig missnöjd med någon produkt? Är produkterna värda sitt pris hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner, oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av något företag.

  Mer information om Campadre

  Campadre är ett företag som är både lanserat och grundat i Sverige under 2009 och företagets affärsidé är att erbjuda sina kunder produkter från kända varumärken med olika unika erbjudanden. Fastän företaget grundades i Sverige så finns de i dagsläget i Norge, Finland och Danmark och de erbjuder produkter till trendmedvetna konsumenter.

  Inredningsvlogg: Vi bråkar så mycket! :(

  Vad erbjuder Campadre sina kunder?

  Campadre har ett sortiment som består av mode, hem och inredning, elektronik, resor och andar livsstilsprodukter. Om man är inne på hemsidan och vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. För att kunna handla via hemsidan Campadre måste man först kostnadsfritt bli medlem hos dem. Man registrerar sig genom att skapa ett användarnamn och ett lösenord och sedan loggar man in. När man väl är inloggad på hemsidan kan man se alla de olika kampanjerna och det är priser som är upp till 70% lägre än de normala priserna. När man gör en beställning kommer sedan leveranserna att skickas från företaget 10 till 14 dagar efter att kampanjen har avslutats och efter det kommer det att ta cirka 1 – 3 dagar för dig som kund att få hem paketet. Om man får hem en produkt och sedan av någon anledning känner sig missnöjd med den så har man 14 dagar på sig att göra en retur från och med att man har tagit emot sitt paket.

  Hur kan man komma i kontakt med Campadre?

  Inne på hemsidan finns de oftast ställda frågorna besvarade och man an börja med att gå in och läsa där om man undrar över något. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det genom att skicka e-post.

  Har du handlat hos Campadre? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Campadre.

  Campadre
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

  3.6
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Oseriösa

  Beställde lite olika saker från Campadre.se. En av sakerna var lång leveranstid på och trots flera mail fick jag inte svar på om jag kunde ta bort den varan. Fick ringa och fick då hjälp. När mina varor väl kom fick jag ingen faktura. Hörde av mig till kundtjänst igen och fick till svar att qliro skickar ut den om en vecka. När det gått en vecka hade jag inte fått någon faktura och kontaktade qliro. Fick då svar från dem att Campadre.se inte aktiverat min faktura. Nu tre veckor senare hörde jag av mig till Campadre.se på nytt. Först efter att jag efterlyst fakturan på nytt blev den utskickad.
  Helt oseriöst att inte skicka ut fakturan i tid samt att inte svara på förfrågan att ta bort vara ur beställningen. Kommer aldrig att handla från dem igen. Inte heller någon av alla deras systersajter som members.

  Av: Ulrika 14-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Skräp kundservice

  Skräp kundservice och dålig kvalité på tavlor.

  Av: Johan08-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4
  rating

  OBS!!! LÄS DETTA INNAN NI GÖR EN BESTÄLLNING PÅ CAMPADRE.

  OBS!!! LÄS DETTA INNAN NI GÖR EN BESTÄLLNING PÅ CAMPADRE.
  Jag är en frekvent näthandlare, beställer i princip allt online och har gjort det i flera år. Men jag har aldrig varit med om något liknande som det som jag har fått efter min allra första beställning på Campadre. Den 23 november gjorde en beställning på en jacka. Det stod leverans 3-5 arbetsdagar. Nu idag när jag skriver är det den 14 december och jag har fortfarande inte fått mitt paket. Och det värsta är att kundtjänst vägrar svara på mina mejl! Har skickat flera men inte fått något svar. Har aldrig varit med om något liknande. Detta är första gången jag skriver ett omdöme om ett företag men jag ville bara varna er alla där ute. Vilken kass kundtjänst och SERVICE! Dessutom har dom inte ens ett nummer att ringa till! Som sagt, DOM ÄR HELT KASSA! HÅLL ER BORTA!

  Av: SK14-12-2020
  gunilla.krusell@gmail.com22-04-2021

  Jag har inget att klaga över! Mvh Gunilla Krusell

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Besviken

  Jag har beställt satin påslakan. Beskrivning på nätet sa ”satin” men satin var det inte i text på emballage och påslakan var bara bomull.
  Har skickat tillbaka varan och bett att inte betala för retur. Men det gick inte och jag fick betala 79kr till Retur frakt.
  Besviken.

  Av: Paola24-09-2020
  Jenny Sundelin25-09-2021

  Satin är ett vävnadssätt och man väver bomull i satinväft, du har inte kunskap om detta och trodde du beställde siden vilket också kan vävas i satinvävnad. Nästa gång får du läsa innehållsförteckningen. Inte Campadres fel.

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  5
  rating

  Skriv din egen recension om Campadre

  Din recension

  FAQ

  Är Campadre ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Campadre. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.6/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Campadre?

  Campadre är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Campadres webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.