Campadre Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Campadre

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

U
Ulrika
Beställde lite olika saker från Campadre.se. En av sakerna var lång leveranstid på och trots flera mail fick jag inte svar på om jag kunde ta bort den varan. Fick ringa och fick då hjälp. När mina ...Läs vidare
J
Johan
Skräp kundservice och dålig kvalité på tavlor.Läs vidare
S
SK
OBS!!! LÄS DETTA INNAN NI GÖR EN BESTÄLLNING PÅ CAMPADRE. Jag är en frekvent näthandlare, beställer i princip allt online och har gjort det i flera år. Men jag har aldrig varit med om något liknan...Läs vidare
P
Paola
Jag har beställt satin påslakan. Beskrivning på nätet sa ”satin” men satin var det inte i text på emballage och påslakan var bara bomull. Har skickat tillbaka varan och bett att inte betala för ...Läs vidare

Alla recensioner (4)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Oseriösa

  Beställde lite olika saker från Campadre.se. En av sakerna var lång leveranstid på och trots flera mail fick jag inte svar på om jag kunde ta bort den varan. Fick ringa och fick då hjälp. När mina varor väl kom fick jag ingen faktura. Hörde av mig till kundtjänst igen och fick till svar att qliro skickar ut den om en vecka. När det gått en vecka hade jag inte fått någon faktura och kontaktade qliro. Fick då svar från dem att Campadre.se inte aktiverat min faktura. Nu tre veckor senare hörde jag av mig till Campadre.se på nytt. Först efter att jag efterlyst fakturan på nytt blev den utskickad.
  Helt oseriöst att inte skicka ut fakturan i tid samt att inte svara på förfrågan att ta bort vara ur beställningen. Kommer aldrig att handla från dem igen. Inte heller någon av alla deras systersajter som members.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Skräp kundservice

  Skräp kundservice och dålig kvalité på tavlor.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  OBS!!! LÄS DETTA INNAN NI GÖR EN BESTÄLLNING PÅ CAMPADRE.

  OBS!!! LÄS DETTA INNAN NI GÖR EN BESTÄLLNING PÅ CAMPADRE.
  Jag är en frekvent näthandlare, beställer i princip allt online och har gjort det i flera år. Men jag har aldrig varit med om något liknande som det som jag har fått efter min allra första beställning på Campadre. Den 23 november gjorde en beställning på en jacka. Det stod leverans 3-5 arbetsdagar. Nu idag när jag skriver är det den 14 december och jag har fortfarande inte fått mitt paket. Och det värsta är att kundtjänst vägrar svara på mina mejl! Har skickat flera men inte fått något svar. Har aldrig varit med om något liknande. Detta är första gången jag skriver ett omdöme om ett företag men jag ville bara varna er alla där ute. Vilken kass kundtjänst och SERVICE! Dessutom har dom inte ens ett nummer att ringa till! Som sagt, DOM ÄR HELT KASSA! HÅLL ER BORTA!

  Jag har inget att klaga över! Mvh Gunilla Krusell


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Besviken

  Jag har beställt satin påslakan. Beskrivning på nätet sa ”satin” men satin var det inte i text på emballage och påslakan var bara bomull.
  Har skickat tillbaka varan och bett att inte betala för retur. Men det gick inte och jag fick betala 79kr till Retur frakt.
  Besviken.

  Satin är ett vävnadssätt och man väver bomull i satinväft, du har inte kunskap om detta och trodde du beställde siden vilket också kan vävas i satinvävnad. Nästa gång får du läsa innehållsförteckningen. Inte Campadres fel.


Andra personer tittade också på

Logo Timarco

Timarco

5 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Sinful

Sinful

1 recensioner

Sinful är en erotisk onlinebutik som säljer ett stort utbud av vuxenleksaker. Här kan du hitta allt för att spicea upp ditt och...

Logo Fyndiq

Fyndiq

5 recensioner

Har du hittat produkter på Fyndiq som du vill köpa men är tveksam till att handla där? Då ska du läsa vidare f...

Logo Happy day

Happy day

5 recensioner

Är det dags att hitta en present igen? Varför inte ge bort en upplevelse i present? Happy Day erbjuder just upplevelsepresenter till exak...