OmdömesStalle

  Recensioner Campadre

  Att handla online är något som nästan alla av oss gör. Det går så smidigt att göra det eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider samt att utbudet oftast är större online och det kan även ofta vara så att det är mycket billigare att handla online. Det finns väldigt många olika nätbutiker att välja mellan där ute. Vissa nätbutiker har valt att fokusera på en viss typ av produkt och säljer därför endast sådana produkter, medans andra nätbutiker försöker ha ett så stort utbud som möjligt och säljer därför så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företag med namnet Campadre har valt att sälja produkter från kända märken, men till extra bra pris.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Campadre? Hur är det med alla returer och reklamationer om jag känner mig missnöjd med någon produkt? Är produkterna värda sitt pris hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner, oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av något företag.

  Mer information om Campadre

  Campadre är ett företag som är både lanserat och grundat i Sverige under 2009 och företagets affärsidé är att erbjuda sina kunder produkter från kända varumärken med olika unika erbjudanden. Fastän företaget grundades i Sverige så finns de i dagsläget i Norge, Finland och Danmark och de erbjuder produkter till trendmedvetna konsumenter.

  Inredningsvlogg: Vi bråkar så mycket! :(

  Vad erbjuder Campadre sina kunder?

  Campadre har ett sortiment som består av mode, hem och inredning, elektronik, resor och andar livsstilsprodukter. Om man är inne på hemsidan och vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. För att kunna handla via hemsidan Campadre måste man först kostnadsfritt bli medlem hos dem. Man registrerar sig genom att skapa ett användarnamn och ett lösenord och sedan loggar man in. När man väl är inloggad på hemsidan kan man se alla de olika kampanjerna och det är priser som är upp till 70% lägre än de normala priserna. När man gör en beställning kommer sedan leveranserna att skickas från företaget 10 till 14 dagar efter att kampanjen har avslutats och efter det kommer det att ta cirka 1 – 3 dagar för dig som kund att få hem paketet. Om man får hem en produkt och sedan av någon anledning känner sig missnöjd med den så har man 14 dagar på sig att göra en retur från och med att man har tagit emot sitt paket.

  Hur kan man komma i kontakt med Campadre?

  Inne på hemsidan finns de oftast ställda frågorna besvarade och man an börja med att gå in och läsa där om man undrar över något. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det genom att skicka e-post.

  Har du handlat hos Campadre? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Campadre.

  Campadre
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Campadre

  Din recension

  FAQ

  Är Campadre ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Campadre. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Campadre?

  Campadre är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Campadre gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.