OmdömesStalle

  Recensioner Calixter

  Att handla via nätet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Calixter är en nätbutik som säljer belysning och annan inredning.

  Är produkterna värda sitt pris som sälja hos Calixter? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om nätbutiken Calixter

  Calixter är ett företag och en nätbutik som grundades och sedan lanserades på den svenska marknaden under 2017. Calixter är ett företag som fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter från olika tillverkare och försäljare som de sedan säljer vidare via sin egen nätbutik. I dag driver inte Calixter någon typ av fysisk butik utan de är verksamma online via nätbutiken. Själva företagsnamnet Calixter kommer från en av grundarnas efternamn vilket i sin tur kommer från Frankrike.

  Vlogg: visar en del av mina skor.

  Det som Calixter erbjuder sina kunder?

  Calixter erbjuder sina kunder i största del olika typer av lampor och belysning men de har även ett urval som består av annan typ av inredning som tex vaser och krukor. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Frakten sker endast inom Sverige så kunderna kan inte få sitt paket levererat till något annat land. Den vanliga fraktkostnaden är 49 kr, men om det görs inköp på 499 kr eller mer så är frakten gratis för kunden. Leveranstiden är normalt mellan 1- 3 arbetsdagar så länge den beställda produkten redan finns i lager.

  Hur kunderna kan nå Calixter

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Calixter genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du varit kund hos Calixter någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Att välja rätt belysning.

  Calixter
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Calixter

  Din recension

  FAQ

  Är Calixter ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Calixter. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Calixter?

  Calixter är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Calixter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.