Caliroots

Alla recensioner

Caliroots

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Caliroots

I dagsläget kan man hitta allt online, och oftast även beställa hem det. Det har ingen skillnad om det är den stora veckohandlingen i matväg, inredning eller andra prylar eller kanske ett helt nytt kök från Ikea. När man väljer att handla online slipper man att ta sig in till närmaste butik för att köa och trängas och man slipper även konka hem massa tungar saker och stora paket. När man beställer online har man ett stort utbud att kolla igenom, och paketet kommer sedan att levereras hem till dig eller till närmaste ombud inom några dagar. En sak som är väldigt populär att handla online är kläder, eftersom det finns så mycket att välja mellan. Ett företag som säljer kläder online i Sverige är Caliroots.

Information om företaget Caliroots
Caliroots är ett förtag som har funnits på den svenska marknaden sedan 2003 och de erbjuder streetwear och sneakers till sina kunder. Caliroots finns som en nätbutik online som är tillgänglig via mobil och dator, men de har även en fysisk butik som ligger i Göteborg i Sverige. Även fast företaget är lanserat och grundat i Sverige så finns de även tillgängligt i andra länder runt om i världen. Caliroots finns även med på flera olika sociala medier, som tex Facebook där de har över 170 tusen gillamarkeringar. 

Vad erbjuder Caliroots sina kunder?
Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier som heter tex sneakers, streetwear, märken etc. Inom varje kategori finns det även sen fler underkategorier. På hemsidan finns även en sökfunktion som man kan använda sig av för att hitta vad man är ute efter. 

När man ska göra en beställninghemsidan ska man välja de produkter man skulle vilja köpa, och man behöver inte vara medlem på hemsidan för att lägga en beställning. Man ska fylla i adress och kontaktuppgifter, välja hur man vill betala och fraktsättet och sedan är beställningen gjord. När paketet är på väg kan man spåra det längs med vägen för att ta reda på när det anländer. Hos Caliroots ingår det 30 dagars öppet köp, och om man vill returnera en produkt är man tvungen att lägga en ny beställningn på den produkten man skulle vilja ha istället. Om man köper underkläder eller badkläder går det inte att returnera de produkterna, på grund av hygieniska skäl. 

Hur kan man kontakta Caliroots?
Om man undrar över något kan man gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om man ändå vill kontakta företaget angående någor kan man antingen göra det via e-post (info@caliroots.com), via telefon (08 735 90 00) eller så kan man fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan. Det går enklast att kontakta företaget via e-post, men det går som sagt även på några andra sätt. 

Har du några erfareneheter av butiken Caliroots? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.