OmdömesStalle

  Recensioner Caliroots

  I dagsläget kan man hitta allt online, och oftast även beställa hem det. Det har ingen skillnad om det är den stora veckohandlingen i matväg, inredning eller andra prylar eller kanske ett helt nytt kök från Ikea. När man väljer att handla online slipper man att ta sig in till närmaste butik för att köa och trängas och man slipper även konka hem massa tungar saker och stora paket. När man beställer online har man ett stort utbud att kolla igenom, och paketet kommer sedan att levereras hem till dig eller till närmaste ombud inom några dagar. En sak som är väldigt populär att handla online är kläder, eftersom det finns så mycket att välja mellan. Ett företag som säljer kläder online i Sverige är Caliroots.

  Information om företaget Caliroots

  Caliroots är ett förtag som har funnits på den svenska marknaden sedan 2003 och de erbjuder streetwear och sneakers till sina kunder. Caliroots finns som en nätbutik online som är tillgänglig via mobil och dator, men de har även en fysisk butik som ligger i Göteborg i Sverige. Även fast företaget är lanserat och grundat i Sverige så finns de även tillgängligt i andra länder runt om i världen. Caliroots finns även med på flera olika sociala medier, som tex Facebook där de har över 170 tusen gillamarkeringar.

  Caliroots.

  Vad erbjuder Caliroots sina kunder?

  Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier som heter tex sneakers, streetwear, märken etc. Inom varje kategori finns det även sen fler underkategorier. På hemsidan finns även en sökfunktion som man kan använda sig av för att hitta vad man är ute efter.

  När man ska göra en beställninghemsidan ska man välja de produkter man skulle vilja köpa, och man behöver inte vara medlem på hemsidan för att lägga en beställning. Man ska fylla i adress och kontaktuppgifter, välja hur man vill betala och fraktsättet och sedan är beställningen gjord. När paketet är på väg kan man spåra det längs med vägen för att ta reda på när det anländer. Hos Caliroots ingår det 30 dagars öppet köp, och om man vill returnera en produkt är man tvungen att lägga en ny beställningn på den produkten man skulle vilja ha istället. Om man köper underkläder eller badkläder går det inte att returnera de produkterna, på grund av hygieniska skäl.

  Hur kan man kontakta Caliroots?

  Om man undrar över något kan man gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om man ändå vill kontakta företaget angående någor kan man antingen göra det via e-post (info@caliroots.com), via telefon (08 735 90 00) eller så kan man fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan. Det går enklast att kontakta företaget via e-post, men det går som sagt även på några andra sätt.

  Har du några erfareneheter av butiken Caliroots? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.

  Caliroots
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Caliroots

  Din recension

  FAQ

  Är Caliroots ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Caliroots. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Caliroots?

  Caliroots är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Caliroots gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.