Calendars

Alla recensioner

Calendars

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Calendars

Under årets gång händer det hur mycket som helst. Förutom att allt jobb och hela familjens hobbier ska kommas ihåg händer det även studenter, födelsedagar och andra viktiga dagar. Det är inte alltid så enkelt att komma ihåg alla dessa och därför är det bra att få lite hjälp på traven. Att ha en kalender, antingen en personlig eller en som hela familjen ser är hur bra som helst och det ger alla möjligheten att hänga med i svängarna. Det finns företag som både säljer opersonliga och personliga kalendrar, om du är ute efter en ny då har troligtvis Calendars något för dig. 

Kan man som svensk kund beställa hos Calendars eller inte? Kan man lägga in sina egna bilder i väggkalendern och erbjuder företaget bra priser på sina produkter eller inte? Du har chansen att gratis läsa recensioner och åsikter här inne hos oss. 

Mer om Calendars
Calendars grundades och lanserades på marknaden under 1999 och har under årens gång kommit att bli företaget med världen största sortiment av kalendrar. I dagsläget har företaget ett sortiment som består av mer än 12 000 produkter varav 8700 av dem är olika typer av kalendrar, både stora och små. För varje år som går kommer det ut nya produkter på marknaden vilket Calendars givetvis köper in och därmed håller sig uppdaterade med alla nya trender som finns. Förutom kalendrar finns det även pussel, spel och presenter i utbudet hos Calendars. 

Om du är intresserad av Calendars och deras produkter kan du gratis prenumerera på deras nyhetsbrev för att sedan direkt få info om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Vad är det som Calendars erbjuder?
Sökfunktion finns inne på sajten för att du som kund enklare ska hitta de produkter du är ute efter, men om du vill upptäcka sortimentet är även alla produkter indelade i kategorier beroende på ändamål. Förutom att det finns att det finns enkla och stilrena produkter i sortimentet finns det även licensierade kalendrar med tryck på olika kända personer som: Billie Eilish, Ed Sheeran, RUSH med flera. Avgiften från frakten varierar beroende på hur snabbt kunden vill ha sitt paket levererat men även hur mycket hen väljer att beställa. Kunden kan se den slutgiltiga summan innan beställningen genomförs. Kunden kan spåra sitt paket medans det är påväg och skulle det blivit något fel går det ännu att göra en retur och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. 

Erfarenheter av Calendars
Finns det några obesvarade frågor går det att direkt komma i kontakt med företaget via e-post eller på telefon för att prata med dem personligen. Kundtjänsten är bemannad under vanliga arbetstider och ska en reklamation lämnas in kan även det göras via kundtjänsten. 

Om du har valt att reda upp din vardag med en kalender från Calendars tycker vi här på OmdömesStälle att du ska skriva en recension och därmed hjälpa andra där ute som kanske känner sig osäkra.  


Tips hur man kan göra vardagen enklare.