Burton

Alla recensioner

Burton

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Burton

Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Burton erbjuder produkter inom snowboarding och kläder. 

Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Burton? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Information om företaget Burton
Burton är ett företag och varumärke som grundades och lanserades redan under 1977 och de erbjuder produkter inom snowboarding till kvinnor, män och barn. Jake Burton heter personen son grundade företaget och man kan hitta deras produkter via deras egen hemsida samt i olika sportbutiker i världen. 

Vad erbjuder Burton sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan kunderna hitta produkter som tex snowboards, men även kläder, väskor och andra accessoarer. Då kunderna väljer att göra en beställning via företagets hemsida så kommer leveranstiden att variera beroende på var kunden bor och vart hen vill ha sitt paket levererat. Den normala fraktkostnaden är gratis, men vill kunden ha sitt paket levererat med expressleverans så kommer hen att få betala en extra kostnad. 30 dagar har kunden på sig att göra en retur om de känner för det, och det kostar inte något för kunden. Då kunden gör sin retur så får hen sina pengar tillbaka, och vill hen köpa en annan produkt så måste kunden göra en ny beställning. 

Burton erbjuder även ett nyhetsbrev till sina kunder som de kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunden nå kundtjänsten hos Burton?
Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Burton? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.  


Tips om man vill lära sig åka snowboard.