BURKER Watches

Alla recensioner

BURKER Watches

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

BURKER Watches

Armbandsur, kanske den mest uppskattade accessoaren som finns. Det är en perfekt blandning mellan praktisk funktion och stil. Om du tvekar på vilken stil du vill ha på ditt armbandsur så kanske en minimalistisk stil passar dig eftersom den inte står ut och den passar till nästan alla ändamål, till exempel fest eller jobb. Idag finns det massor av märken och modeller när det gäller armbandsur. Det finns heller ingen begränsning på stil eller modell. Vill du ha en klocka gjord av metall, plast, bambu eller till och med i sten så finns det. Armbandsur är relativt dyra och när man väl har jobbat hårt för sina pengar och ska köpa ett ur så vill man ändå ha en garanti att det inte kommer att gå sönder eller att det inte blir rispat av normal användning. Till exempel ett märke som Burker. Ett nyare märke på marknaden som är värt att kolla in om du söker efter hållbara och billiga minimalistiska ur för kvinnor.

Kort om Burker
Företaget är grundat i en av de mest modefyllda städerna i världen, Amsterdam. Deras ur är lagade på det viset så att mode och design ska vara tillgängligt för vilken kvinna som helst. Tiden är väsentlig för dem, och det är tiden du sedan har på handleden.

Varför är Burker speciellt?
Inte nog att dom har minimalistiska ur med fler olika stilar att välja från, så har dom även andra accessoarer när du redan är där. Dom har till exempel massa olika väskor, eller kanske du behöver en ny ring för att matcha ditt nya armbandsur? Dessutom om du och din partner har en speciell dag som ni vill fira så har Burker till och med ur som matchar varandra. Den ena är för kvinnor, och den andra för män. Om du är fundersam om uren kommer passa er så finns det en ny trend som detta företag också har börjat med, nämligen marknadsföra sina klockor på Instagram. Där kan du enkelt kan få reda på om uren kommer matcha dig och din partner. Burker erbjuder såklart gratis frakt runt hela världen och en 14 dagars returrätt om du är missnöjd med ditt köp. 

Att få Kontakt med Burker
Har du några frågor och funderingar du vill få svar på när det gäller Burker så kan det löna sig att först gå in på deras webbsida och kolla i kategorin FAQ. Om du har en fråga så hittar du oftast ditt svar där, nästan alla företag med en webbshop eller webbsida har en FAQ, så det gäller absolut inte bara Burker. Om du inte råkar hitta ditt svar där så kan du alltid kontakta deras kundservice som är öppen 24/7.

Har du erfarenhet av Burker? Skriv då gärna en egen recension så att alla andra kan få reda på om du är nöjd med hur dom behandlat dig som kund. Idag kan recensioner vara lite flummiga och dom kan till och med vara skrivna av företaget själv, endast för att man ska beställa just från dom. Skriv gärna recensioner när du har möjlighet till det.