Bukowski Nallar

Alla recensioner

Bukowski Nallar

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Bukowski Nallar

En nallebjörn är inte bara en leksak som barn kan leka med, utan det kan vara fin inredning i barnens rum samt en detalj som man kanske kan ha i någon annan del av sitt hus. Just nallar och andra gosedjur finns det många olika av, de görs i många olika material men det finns även många olika tillverkare av dem. Ett märke som under redan ganska många års tid tillverkat nallar, och fortsätter att göra det är Bukowski. Men är egentligen Bukowski Nallar värda sitt pris? Vad är det som gör just Bukowski Nallar så speciella, och finns det några återförsäljare av dessa nallar? Personer som redan har någon typ av erfarenhet av företaget eller företagets nallar har valt att här inne hos oss skriva recensioner, och berätta deras tankar och åsikter. 

Mer om Bukowski Nallar
Dessa Bukowski Nallar är produkter som är skapade av företaget Bukowski Design Ab som kommer från Sverige och är ett företag som skapar nallar, men även andra gosedjur samt inredningsdetaljer. Dessa nallar kan i dagsläget införskaffas i cirka 20 olika länder runt om i Europa och företagets har idag i sitt sortiment cirka 500 olika produkter. Två gånger i året lanserar företaget nya kollektioner där det ingår mellan 30 - 60 nya produkter. Företaget har funnits sedan 1990 och företagets lager ligger i Stockholm, Sverige.

Andra produkter som företaget säljer både via sina egna butiker, men även via återförsäljare är bokmärken, snuttefiltar samt andra gosedjur. 

Vad erbjuder Bukowski Nallar?
Efter att kunden bestämt sig för vilken eller vilka produkter hen vill köpa så går hen vidare till att fylla i information om betalningen. Kunden kan då välja att antingen betala direkt med kort eller genast via internetbanken, men det finns även möjligheten att antingen betala via Klarna faktura eller Klarna delbetalning. Med varje beställning som görs via Bukowski Nallar så skickas det med en liten present av värdet 39 kr. Om kunden väljer att göra en beställning på mindre än 700 kr så kommer det att läggas till en fraktavgift på beställningen som börjar från summan 29 kr inom Sverige. Men på alla beställningar som överstiger 700 kr läggs det inte till någon fraktavgift. Kunden har möjligheten att inom 14 dagar efter själva mottagandet av produkten göra en retur, för att en retur ska kunna bli godkänd ska produkten vara i fint skick samt att den fortfarande ska befinna sig i original plasten. Kundtjänsten hos Bukowski Nallar kan antingen nås via e-post eller telefon, för att tex göra en retur ska kundtjänsten först kontaktas. 

Åsikter om Bukowski Nallar
Har du eller kanske ditt barn några produkter från detta företaget? Om du har det kan väl du berätta om du tycker att nallarna är värda sitt pris, om de är gjorda av bra kvalitet eller inte och berätta även annat som du tycker att är relevant och intressant. Att lämna en recension hos oss är helt gratis och vi blir väldigt tacksamma om du bestämmer dig för att göra det. 


Tips på hur man kan inreda barnrummet.