BTS

Alla recensioner

BTS

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

BTS

Intressen kommer alltid att se olika ut för olika personer. Vissa tycker om att sitta i ett helt tyst rum och läsa en bok i flera timmar, medans andra upplever det allt för tråkigt och vill ha något fartfyllt att göra. Fordon såsom motorcyklar och bilar är ett stort intresse för väldigt många där ute. BTS har sett att det finns ett stort intresse i synnerhet av motorcyklar så de har valt att ta fram ett företag och en nätbutik där man online kan köpa olika delar och tillbehör till motorcyklar. Om du är en person som är intresserad av motorcyklar, då kanske de har något för dig. 

Innan man gör ett inköp hos något företag där ute är det alltid bra att börja med att först läsa recensioner. Det finns mycket konstigt och läskigt på nätet och om man väljer att först läsa recensioner är chansen mindre att man hamnar ut för något sådan. Här inne på OmdömesStälle kan du både läsa och skriva recensioner, gratis. 

Om BTS
BTS är ett företag som har funnits sedan 2011 och de är verksamma genom att erbjuda reservdelar till olika modeller av motorcyklar till kunder i flera olika länder världen över. För tillfället finns det cirka en miljon delar inne i sortimentet hos BTS till olika märken såsom: Honda, Yamaha, Kawasaki och så vidare. Företaget är grundat och lanserat i Tyskland där sätet ännu inga ligger och BTS är det största företaget i Tyskland när det kommer till reservdelar till motorcyklar. 

Det som BTS erbjuder
Nätbutiken BTS kan användas nåde på Tyska och Engelska och alla produkter är i nätbutiken indelade i olika kategorier. Det är även möjligt för en kund att fylla i vilken motorcykel hen har för att endast se vilka reservdelar som finns till just det fordonet. Det går att kostnadsfritt skapa ett konot hos BTS för att hålla koll på tidigare beställningar men även spara produkter som man planerar på att köpa vid ett senare tillfälle. Efter att en kund hittat de produkter som hen vill köpa kan beställningen betalas antingen direkt med bankkort eller via PayPal. Leveranstiderna är något som kommer att variera beroende på var kunden befinner sig men kunden kan spåra sitt paket medans det är på väg. Lika är det med leveranskostnaderna men kunden kan se den fullständiga summan innan beställningen genomförs. Om en person skulle ha några frågor och hen inte har hittat svaret i nätbutiken är det möjligt att kontakta BTS genom att fylla i ett kontaktformulär

Åsikter om BTS
Är du en motorcykelintresserad person som har några erfarenheter av BTS? Om du har det, skulle inte du då kunna skriva en recension som du lämnar här inne hos oss på OmdömesStälle. Du kan berätta om du tycker att utbudet är bra, om kvaliteten är bra och om du kommer handla hos dem igen eller inte. 


Att veta innan man köper en motorcykel.