OmdömesStälle

  Recensioner Browgame

  Smink och skönhet

  är ett stort intresse för många. Vissa arbetar med att sminka andra personer, vissa jobbar med att sminka sig själva på sociala medier, och vissa vaknar varje morgon och sminkar sig för att de alltid har gjort det. Oberoende vad man har för sorts intresse, om det är stort eller litet så måste man hitta en plats där man kan köpa sina produkter, och upptäcka nya produkter. Många tycker om att gå till olika fysiska butiker för att känna och klämma på produkter, men ofta kan det vara så att sortimentet i fysiska butiker är inte lika stort som det är på nätet. Om man väljer att köpa smink produkter online slipper man att trängas i butiker, och produkterna kommer att levereras inom några få dagar antingen hem till dig eller till närmaste ombud. Ett företag i Sverige som har valt att fokusera på ögonbryn, smink och andra produkter till brynen är Browgame.

  Information om företaget Browgame

  En man vid namn Jonas valde att starta och grunda företaget i Sverige eftersom han lovade sin fru att en dag komma hem med en pincett som verkligen var bra, eftersom hon hade haft dåliga erfarenheter av andra pincetter då hon fixade sina ögonbryn. Jonas hade jobbat i skönhetsbranschen under väldigt många år och därför bestämde han sig för att främställa pinceter som skulle gör hans fru nöjd. Han kontaktade företag i Italien som höll på med pincetttillverkning och de valde sedan att samarbeta. Varje pincett som företaget Browgame säljer har gått igenom åtminstone 18 olika produktions steg. Att framställa den första pincetten från dag ett tog över 2 år.

  Vad erbjuder Browgame sina kunder?

  Browgame säljer i första hand olika sorters pincetter som de började med, men de säljer även speglar, borstar och andra verktyg för att underlätta designen av ögonbrynen. Browgame säljer även några olika kit som innehåller ett flertal produkter och på hemsidan finns även en sökfunktion som man kan använda om man vet vad man letar efter. Browgame är med på olika sociala medier som man kan följa för inspiration, och de har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på.

  Browgame erbjuder sina kunder gratis frakt då de gör en beställning via hemsidan, och leveranstiden är mellan 2-5 arbetsdagar. Alla produkter levereras med antingen Postnord eller DHL och det finns även fler leveranssätt att välja mellan. När det gäller betalningen kan man välja mellan att betala med kreditkort, delbetalning, direktbetalning via internetbanken eller faktura.

  Hur kan man kontakta kundtjänsten hos Browgame?

  Om man vill kontakta företaget kan man göra det via e-post, och då kommer Browgame att återkomma inom 24 timmar på vardagar. Innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa all information och alla villkor som finns på hemsidan, för att se om man finner svaret på sin fråga redan där. Om man skulle vilja göra en reklamation om man inte varit nöjd ska man kontakta kundtjänsten för att få hjälp.

  Har du någon erfarenhet av Browgame? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Browgame.

  Browgame
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Browgame

  Din recension

  FAQ

  Är Browgame ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Browgame. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Browgame?

  Browgame är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Browgames webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.