OmdömesStalle

  Recensioner Brothers

  Hos Brothers hittar du allt du behöver inom herrkläder och manlig garderob. Dem har allt som behövs för till exempel studenten, bröllopet och en mängd andra situationer. Är du intresserad är det bara att kika in i en av deras 66 butiker eller surfa in på deras hemsida och shoppa där.

  Information om företaget Brothers

  Brothers är en svensk kedja inom herrmode som startades redan 1992 och idag nästan 30 år senare har dem 54 butiker i Sverige och 12 i Finland. Deras driv sedan starten har alltid varit att ge kunden personlig service och hjälpa dem med att hitta sin personliga stil. Brothers tror starkt på att ett välklätt yttre ger självförtroende att våga vara sig själv. Därför skapar dem välklätt mode med suverän passform till ett rimligt pris. Brothers är medlemmar hos den icke vinstdrivande organisationen ”Better Cotton Initiative” eller ”BCI” sedan 2013. Som medlem hos BCI hjälper dem till att förbättra bomullsindustrin globalt. BCIs mål är att förbättra för arbetarna inom industrin och förbättra miljöpåverkan från bomullsindustrin. Brothers tycker miljön är väldigt viktig och därför har dem satt som mål att 2021 ska all deras bomull i sina egna varumärken ska komma från hållbara källor.

  Brothers Sverige - Personlig Service

  Vad erbjuder Brothers

  I Brothers samtliga 66 butiker får du personlig hjälp för att just din personliga stil. Med deras kompletta utbud av herrkläder kan du hitta allt du behöver för din vardags stil, arbetsintervjun eller bröllopet. Dem har både sina egna varumärken och externa så du ska kunna hitta dina favoriter med en skandinavisk känsla för modern och tidlös stil. För dig som hellre sitter hemma och shoppar så har dem även en webbshop med samma sortiment och lite till än det du hittar i butikerna. Både i butik och på hemsidan har dem ofta rea men vi alla vet att de kan vara svårt att hitta det man är ute efter i butik under reor men på hemsidan är allt lätt och smidigt att hitta genom deras sökfunktion och en sida för bara rea produkter. Du kan även bli medlem hos Brothers och få bonusar och fri frakt på dina köp i webbshopen. För varje krona du spenderar hos Brothers får du ett stilpoäng som du sen kan byta in mot rabatt på dina köp. Dem samarbetar även med Coop och som Coop medlem får du även bonus på dina köp.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Brothers kundservice är tillgänglig via telefon på alla helgfria vardagar mellan 13:00 – 15:00. Du kan även slänga iväg ett mail till dem om du känner för det. Men kom ihåg att alltid kolla deras vanliga frågor sida först, där finns svaren på massor med frågor. För att returnera en vara från Brothers webbshop använder du den medskickade returfraktsedeln och lämnar sedan paketet till ditt Schenker-ombud. Du kan även returnera i någon av deras butiker. Då visar du bara upp ditt order kvitto.

  Har du handlat hos Brothers får du gärna lämna en egen recension om dina erfarenheter och tankar kring Brothers. Alla recensioner är välkomna.

  Brothers
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Brothers

  Din recension

  FAQ

  Är Brothers ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Brothers. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Brothers?

  Brothers är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brothers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.