Bringbloom

Alla recensioner

Bringbloom

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Bringbloom

Att ge bort blommor till någon kan verkligen göra den personen otroligt glad. Man visar glädje och uppskattning då man ger bort blommor, och det kan vi alla behöva ibland. Men ofta kan det tyvärr vara så att man bor långt ifrån varandra eller att man inte riktigt har tiden till att träffas, vilket betyder att men helt fysiskt ger bort en blombukett. Men i dagsläget går det faktisk att beställa blombuketter online, och sedan för ett bud blommor till angiven adress. I världen och i Sverige finns det många olika företag som erbjuder tjänster som dessa, och ett av de företag som är verksamma i Sverige är Bringbloom.

Vem är Bringbloom?
Bringbloom är ett företag som hör till den norska blomsterkedjan Mester Grönn. Det företaget har funnits enda sedan 1983 och de har över 100 butiker i Norge. Bringbloom tar blomkvaliteten på stort allvar och har därför utvalda kontrollerade odlare. Företaget tänker även på miljön och deras rosor kommer från olika farmer i Kenya. Det betyder med andra ord att koldioxidutsläppen då är hela 60% lägre än om rosorna skulle ha odlats i Europa. I dagsläget levererar Bringbloom sina blommor till Skåne, Stockholm, Västsverige, Halland, Skaraborg, Östergötland, Uppsala, Karlstad, Kristinehamn och även Karlskoga. 

Vad erbjuder Bringbloom sina kunder?
Vill man skicka en bukett med blommor via Bringbloom ska man börja med att gå in på deras hemsida för att kontrollera om de levererar till det postnumret som man skull vilja. Efter det är det dags att välja bukett. Man kan kolla igenom de populäraste buketterna och välja en därifrån men man kan även beställa blommor till speciella tillfällen. Oberoende vilken bukett man väljer kommer frakten att vara helt gratis och den kommer att levereras i en elegant förpackning. Vill man så kan man välja ett specifikt datum då blommorna ska levereras, om inte så kommer de att levereras samma vardag som beställningen görs under arbetstider. På alla buketter gäller det 5 dagars garanti, och med varje bukett medföljer skötselråd. Bringbloom har en egen instagramsida som man kan följa för inspiration. 

Hur kan man kontakta Bringbloom?
Om man undrar över något och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst kan man antingen göra det via e-post (info@bringbloom.com), via telefon (046 274 80 80), eller så kan man chatta med dem direkt inne på deras hemsida under vardagar. På företagets hemsida finns det även en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns, det kan man läsa igenom innan man kontaktar företaget. Om det skulle vara så att man får hem eller mottar en bukett som det är något fel på kan man lämna in en reklamation. När man lämnar in sin reklamation ska man kontakta kundtjänsten och beskriva sitt problem, det kan även vara en bra ide att lägga till bilder på buketten. 

Har du någon gång beställt en blombukett hos Bringbloom? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. Recensioner kan verkligen hjälpa företaget i fråga och även möjligtvis framtida kunder.