OmdömesStälle

  Recensioner Bringbloom

  Att ge bort blommor till någon kan verkligen göra den personen otroligt glad. Man visar glädje och uppskattning då man ger bort blommor, och det kan vi alla behöva ibland. Men ofta kan det tyvärr vara så att man bor långt ifrån varandra eller att man inte riktigt har tiden till att träffas, vilket betyder att men helt fysiskt ger bort en blombukett. Men i dagsläget går det faktisk att beställa blombuketter online, och sedan för ett bud blommor till angiven adress. I världen och i Sverige finns det många olika företag som erbjuder tjänster som dessa, och ett av de företag som är verksamma i Sverige är Bringbloom.

  Vem är Bringbloom?

  Bringbloom är ett företag som hör till den norska blomsterkedjan Mester Grönn. Det företaget har funnits enda sedan 1983 och de har över 100 butiker i Norge. Bringbloom tar blomkvaliteten på stort allvar och har därför utvalda kontrollerade odlare. Företaget tänker även på miljön och deras rosor kommer från olika farmer i Kenya. Det betyder med andra ord att koldioxidutsläppen då är hela 60% lägre än om rosorna skulle ha odlats i Europa. I dagsläget levererar Bringbloom sina blommor till Skåne, Stockholm, Västsverige, Halland, Skaraborg, Östergötland, Uppsala, Karlstad, Kristinehamn och även Karlskoga.

  Blommor.

  Vad erbjuder Bringbloom sina kunder?

  Vill man skicka en bukett med blommor via Bringbloom ska man börja med att gå in på deras hemsida för att kontrollera om de levererar till det postnumret som man skull vilja. Efter det är det dags att välja bukett. Man kan kolla igenom de populäraste buketterna och välja en därifrån men man kan även beställa blommor till speciella tillfällen. Oberoende vilken bukett man väljer kommer frakten att vara helt gratis och den kommer att levereras i en elegant förpackning. Vill man så kan man välja ett specifikt datum då blommorna ska levereras, om inte så kommer de att levereras samma vardag som beställningen görs under arbetstider. På alla buketter gäller det 5 dagars garanti, och med varje bukett medföljer skötselråd. Bringbloom har en egen instagramsida som man kan följa för inspiration.

  Hur kan man kontakta Bringbloom?

  Om man undrar över något och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst kan man antingen göra det via e-post (info@bringbloom.com), via telefon (046 274 80 80), eller så kan man chatta med dem direkt inne på deras hemsida under vardagar. På företagets hemsida finns det även en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns, det kan man läsa igenom innan man kontaktar företaget. Om det skulle vara så att man får hem eller mottar en bukett som det är något fel på kan man lämna in en reklamation. När man lämnar in sin reklamation ska man kontakta kundtjänsten och beskriva sitt problem, det kan även vara en bra ide att lägga till bilder på buketten.

  Har du någon gång beställt en blombukett hos Bringbloom? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. Recensioner kan verkligen hjälpa företaget i fråga och även möjligtvis framtida kunder.

  Bringbloom
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bringbloom

  Din recension

  FAQ

  Är Bringbloom ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bringbloom. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bringbloom?

  Bringbloom är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Bringblooms webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.