OmdömesStalle

  Recensioner Brandstudios

  Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Hos Brandstudios kan kunder hitta kläder och accessoarer.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Brandstudios kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Information om Brandstudios

  Brandstudios är ett företag och en nätbutik som erbjuder sina kunder kläder och andra accessoarer både via sin nätbutik och sin fysiska butik. Företaget fungerar som en återförsäljare och de köper in av olika skandinaviska varumärken som de sedan säljer.

  Detroit: Become Human [PS4] #11 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Brandstudios?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna. Då kunderna gör beställningar så tar det mellan 1 – 3 arbetsdagar för produkterna att levereras till kunderna. Är det så att det görs beställningar på mer än 499 kr så är frakten gratis för kunderna. Men i annat fall så läggs det till en fraktkostnad på 59 kr på den slutgiltiga beställningen. Det är PostNord som levererar produkterna till kunderna vid beställningar. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur om de vill det.

  Hur kan kunderna nå Brandstudios?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att se en ”FAQ” vilket innebär att de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten hos företaget kan hen göra det genom att skicka e-post till dem eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan. Skulle man vilja lämna in en reklamation till företaget av någon orsak så kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten hos företaget.

  Har du någon erfarenhet av Brandstudios? Om du har det kan du skriva en egen recension om dem där du berättar vad du tyckte om tjänsten de erbjuder, hur kundservicen var och om tex var tvungen att göra en reklamation.


  Tips på olika basplagg.

  Brandstudios
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Brandstudios

  Din recension

  FAQ

  Är Brandstudios ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Brandstudios. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Brandstudios?

  Brandstudios är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brandstudios gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.