Boxoffice

Alla recensioner

Boxoffice

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Swedoffice
Swedoffice
1 recensioner

Det blir allt mer populärt att jobba hemifrån, och inte nog med att man måste ha en god självdisciplin utan man behöver ...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Boxoffice

Att gå på olika konserter, teatrar samt andra sevärdheter och likande är något som väldigt många personer tycker mycket om. Det är intressant, det är en social erfarenhet samt att man kan lära sig väldigt mycket av att gå på olika sociala event oberoende om man väljer att gå tillsammans med någon eller om man vill gå helt själv. Nuförtiden är allting väldigt tekniskt och digitalt och eftersom man kan göra allting via internet så kan man även köpa biljetter till olika event online. Man kan hitta biljetter till alla event man kan tänka sig i alla olika länder runt om i världen. Det finns flera olika hemsidor som erbjuder just dessa biljetter men ett av dessa företag är Boxoffice. 

Hur fungerar det om jag vill lämna tillbaka en biljett som jag har köpt hos Boxoffice? Hur är det om man vill lämna in en reklamation till företaget eller om man har något behov av att komma i kontakt med företagets kundtjänst? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer info om företaget Boxoffice
Företaget och företagets hemsida är verksamma i Sverige, Norge och Danmark och de fungerar som en väletablerad aktör för vidareförsäljning av biljetter till internationella evenemang. Företaget Boxoffice är en del av Resia Travel Group som i sin tur omsätter cirka 4 miljarder kronor i året och det arbetar mer än 500 personer där. 

Vad erbjuder Boxoffice sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det flera olika kategorier som tex sport, scen och nöje, sevärdheter och så vidare. Är det så att man vill boka biljetter men man vet inte vart så kan man se och få olika tips och idéer inne på hemsidan. När man sedan har hittat vilket evenemang man vill åka på så kan man beställa biljetterna. När man har gjort sin beställning så kommer biljetterna sedan att levereras via e-post men man kan även få dem levererade hem till brevlådan om det är så att man har beställt tex hotellbiljetter. Alla biljetter som företaget säljer inkluderar ett arvode men detta kommer inte att betyda att biljetterna hos Boxoffice är dyrare än hos någon annan hemsida. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Boxoffice?
Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man komma i kontakt med dem genom att antingen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta direkt med dem inne via deras hemsida. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Är det så att man känner sig missnöjd över något så kan man lämna in en reklamation genom att först kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon gång handlat hos Boxoffice? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Tips på vad man kan boka biljetter till hos Boxoffice.