Box Experience

Alla recensioner

Box Experience

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Box Experience

Det är ofta som man ställer sig själv den ständiga frågan ”vad ska jag köpa i present åt hen?”. Det kan ofta vara ett stort problem oberoende om det handlar om födelsedagar eller julafton. Kläder är väldigt svårt att köpa om det skall till någon man inte känner så väl, presentkort känns lite tråkigt att ge och inredningsprylar är väldigt personligt. Men en sak som man alltid kan ge bort som även uppskattas väldigt mycket är en upplevelse, det har ingen skillnad om det handlar om att köra en snabb sportbil, gå på en vinprovning eller en hinderbana, oberoende kommer det att bli ett minne för livet för den personen som får det i present. Det finns många olika företag som erbjuder upplevelser och upplevelsepresenter men ett av dessa företag är Box Experience, hos dem kan man hitta presenter och upplevelser som man kan ge bort eller köpa till sig själv. 

Vem är Box Experience?
Företaget grundades eftersom de vill göra det enkelt för personer att hitta en upplevelse som present eller en upplevelse till sig själv. Företagets mål är att kunna erbjuda upplevelser och aktiviteter som passar alla oberoende ålder och intressen och de vill även att du som kund alltid ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp hos Box Experience. Under 2015 öppnade Box Experience sin egna butik som ligger i Haninge och de samarbetar med ett flertal olika företag som ligger runt om i Sverige, men dels Stockholm, Malmö och Göteborg. 

Vilka produkter erbjuder Box Experience?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier med olika sorters upplevelser, och man kan även filtrera för att se vilka upplevelser som är de billigaste, respektive de dyraste. Kategorierna som erbjuds på hemsida är tex action och sport, kultur och livsstil, i luften och även romantiska och bröllopsupplevelser. Om det är så att man känner sig helt utan idéer och inte vet alls vad man ska köpa för upplevelse åt någon man tycker om kan man gå in på fliken ”presenttips”, för att få lite tips och idéer. 

Alla upplevelser som man köper hos Box Experience kan man alltid byta ut till någon annan helt gratis och man får alltid hem dem i en fint inslagen presentförpackning. Frakten då man beställer en upplevelse är gratis om man gör en beställning på över 300 kr, annars kostar den 49 kr och den vanliga leveranstiden är 1 – 2 arbetsdagar. Alla upplevelser är giltiga i ett år men det är möjligt att förlänga dem om man får ont om tid. 

Hur kan man nå Box Experience?
Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta företaget för att få svar, du kan nå dem via telefon eller via e-post men du kan även besöka deras fysiska butik om du vill det. På deras hemsida finns det mycket information och det lönar sig att läsa igenom det innan man kontaktar dem. Om man är missnöjd över något ska man kontakta företaget så att de kan hjälpa dig.

Har du köpt en upplevelse av Box Experience? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem.