Boomf

Alla recensioner

Boomf

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Boomf

Ett kort till julen eller födelsedagen, visst är det kul att få men kanske inte alltid så speciellt? Det har blivit en rutin att man alltid köper ett kort då man ger bort eller firar något, vilken även har lett till att företag valt att vara lite extra kreativa och skapat kort som man kanske inte glömmer bort. Vissa kort där ute spelar kanske en liten trudelutt medans andra är riktigt riktigt stora. Boomf är ett företag som har valt att ta fram kort som har en unik desig men även en unik funktion. 

Hur mycket kostar ett kort from Boomf, och är det värt pengarna eller inte? Finns det andra produkter i företagets sortiment och levererar företaget sina produkter till Sverige och Europa eller inte? Det finns personer som kanske fått eller gett bort ett kort from Boomf, och just de personerna har valt att dela med sig genom att läsa en recension på våran sajt, läs dem här. 

Mer om Boomf
Boomf är ett företag som grundades och sedan lanserades på marknaden för att erbjuda sina kunder där ute speciella kort som kan ges bort till födelsedagar, bröllop eller någon annan högtid. Hos Boomf har kunderna möjligheten att antingen köpa kort som är färdigt designade, men de kan även skapa egna personliga kort. Förutom att Boomf valt att ta fram kort till olika tillställningar under året säljer de även personliga marshmallows där det är möjligt att välja ett valfritt foto som helt enkelt kommer att printas på marshmallowsarna. 

Det som Boomf ebjuder
Det som företaget främst gjort sig kända för är deras kort som “sprängs” då man öppnar dem och det helt enkelt flyger ut konfetti på personen som håller i kortet. Efter ett en kund bestämt sig för vad hen vill köpa från sajten har kunden möjligheten att betala för sitt inköp direkt med kort, via internetbanken eller via Google/Apple pay. Företagets levererar sina produkter till länder runt om i världen, bland annat till Sverige. Efter ett företaget tagit emot en beställning kommer de att skicka iväg produkten inom några arbetsdagar och efter det kan en internationell kund räkna med en leveranstid på mellan 8-12 arbetsdagar. Om en kund beställer ett kort kommer det att läggas till en fraktavgift på 3,49€, men avgiften varierar beroende på vad kunden vill köpa. Skulle det vara så att en kund får hem en söndrig produkten kan hen lämna tillbaka den, dock kommer en retur inte godkännas om en kund laddat upp en bild i dålig upplösning till exempel. Finns frågor eller funderingar kan Boomf nås via chatt eller e-post. 

Erfarenheter av Boomf
Har du fått eller gett bort ett kort från Boomf? Om du har det, kan du då lämna en recension inne på våran sajt? I din recension kan du berätta för oss vad du tycker om produkterna som finns i sortimentet, om du tycker att de är värda sitt pris och fick du hem det som du hade förväntat dig eller inte? Det är gratis att lämna recensioner hos oss. 


100 stycken julklappstips.