OmdömesStalle

  Recensioner Bodylab

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företag som är verksamma i Sverige men även i andra länder är Bodylab, och de har valt att erbjuda sina kunder proteinpulver och liknande produkter.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos tex Bodylab? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Bodylab

  Bodylab är ett företag som grundades och lanserades under 2003 i Danmark och företagets huvudkontor ligger fortfarande där. Företaget både producerar och säljer träningsrelaterade produkter som tex proteinpulver och bars. Varje år säljer företaget mer än 400 000 kilo proteinpulver samt att de skickar ut mer än 150 000 paket årligen från sitt 2 000 kvadrat stora lager.

  Detroit: Become Human [PS4] #08 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Bodylab sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex proteinpulver, viktminskning, fit liftestyle och så vidare. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen som finns på hemsidan. Om man gör en beställning på hemsidan som överstiger 299 kr så kommer frakten att vara gratis, i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 29 kr. Det är DHL som sköter om frakten på företaget och paketet kommer inom 2–4 helgfria vardagar. Skulle man känna sig missnöjd över någon produkt så har man 14 dagar på sig att göra en retur samt att man även har tre års reklamationsrätt om det skulle vara så att man får hem en söndrig produkt.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Bodylab?

  Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man antingen göra det via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar företaget så kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga.

  Har du handlat hos Bodylab? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Bodylab.

  Bodylab
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bodylab

  Din recension

  FAQ

  Är Bodylab ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bodylab. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bodylab?

  Bodylab är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bodylab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.