OmdömesStälle

  Recensioner Bodyguard

  Att känna sig säker när man går utanför sitt hem det är något som alla människor vill, man vill inte känna sig osäker och gå och kolla bakom sig hela tiden, och hela tiden var rädd att bli anfallen av andra människor eller djur. Det finns många platser och städer i världen som är väldigt säkra att befinna sig på, men även bland de allra säkraste platserna kan det ske misstag och andra olyckor. Är det så att man känner sig rädd när man går ensam i mörkret efter jobbet eller ute med hunden så kan man alltid ringa en vän och ha ett samtal gåendes hela tiden, men det finns även produkter som kan göra att man känner sig alltmer säker i vardagen, vilket är väldigt viktigt. Ett företag som kan hjälpa till med säkerheten är Bodyguard, och det erbjuder sina kunder säkerhet spray som privatpersoner får använda.

  När ska man använda detta sprayer som Bodyguard att säljer? Hur är det om någonting händer och jag behöver kontakta kundtjänsten eller liknande? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har en erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Bodyguard

  Företaget grundades under 1996 med visionen att ge privatpersoner ett sätt att försvara sig utan att bryta mot lagen. Alla produkter som företaget tillverkar görs i Sverige och är licensfria. Produkterna är lagliga att använda och är enbart avsedda att användas i självförsvar. Företaget säljer själv sina egna produkter via deras hemsida men det finns även återförsäljare på flera platser runt om i landet som säljer av dessa produkter. Företaget har mer än 20 års erfarenhet inom branschen. Produkten som företaget säljer ska inte förväxlas med pepparsprej, utan är en försvarsprej för privatpersoner.

  Project For Gaia - Real Shaman Healing Drum Part 3! 45 min. shamanic trance journey

  Vad erbjuder Bodyguard sina kunder

  Företaget säljer huvudsakligen en försvarspray, men de säljer även andra säkerhets- och självförsvarsprodukter samt överfallslarm. Inne på företagets hemsida finns olika produktkategorier samt en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. När en beställning görs hos företaget kommer produkten att levereras inom 1 till 3 dagar, skulle en försening uppstå kan kunden kontakta företaget. Alla produkter och priser som syns inne på hemsidan anges i svenska kronor och har intensive moms. Vid beställning har kunden 14 dagar på sig att returnera den vid behov, för att returen ska kunna bli godkänd får kunde själv stå för returfrakten samt att produkten och paketet måste vara ursprunglig förpackning och i oförändrat skick.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Bodyguard vid behov

  Företagets kundtjänst kan nås genom ifyllning av ett kontaktformulär som kan hitta inne på företagets hemsida. Vid eventuell reklamation ska kunden i första hand kontakta företagets kundtjänst där man ska beskriva vilken produkt man köpt och varför man vill jag reklamerar den samt att det även kan krävas bilder och andra bevis på att produkten är felaktig. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade.

  Har du någon gång varit kund hos Bodyguard? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.


  Självförsvarsprodukter från företaget Bodyguard.

  Bodyguard
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bodyguard

  Din recension

  FAQ

  Är Bodyguard ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bodyguard. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bodyguard?

  Bodyguard är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Bodyguards webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.