Bodybuilding

Alla recensioner

Bodybuilding

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Bodybuilding

Att ta hand om sin kropp genom att röra på den och äta hälsosam och näringsrik mat är väldigt viktigt. För väldigt många där ute räcker det med vardagsmotion och att äta lite frukt och grönt dagligen, medans andra kanske är väldigt insatta i träning och lägger all vaken energi och tid på att träna och äta mat. Om man tränar och vill bli riktigt muskulös, vad borde man tänka på och vad för produkter ska man ta som tillskott? Kan det vara dåligt att ta vissa tillskott och finns det olika produkter som är framtagna för kvinnor respektive män?

Bodybuilding är ett företag som säljer tillskott för personer som tränar, dels för dem som vill bli riktigt muskulösa och ha en stark kropp. Är produkterna som företaget säljer bra dock och kommer jag att se någon skillnad på min kropp eller inte? Kommer andra företag att erbjuda samma produkter till bättre priser? Det lönar sig alltid att först läsa recensioner och det kan du göra här på OmdömesStälle. 

Om Bodybuilding
Företagets historia började redan under 1999 i USA och sedan dess har de haft sina kunder som viktigaste prioritetet men även alla de personer som faktiskt arbetar på företaget, att de har tid att arbeta med sig själva och inte endast jobbet. Bodybuilding är ett av de främsta företagen på marknaden som erbjuder kosttillskott gjorda för träning samt att de idag har cirka 19 000 produkter i sitt sortiment. 

Det som Bodybuilding erbjuder
Förutom att företaget säljer produkter har de även tagit fram recept, och i dagsläget finns det 1 700 recepten tillgängliga inne på sajten. Cirka 10 miljoner träningar har blivit spåra tack vare tjänsten som Bodybuildning tagit fram samt att de har skapar cirka 3 000 träningsvideor vem som helst kan följa. Trots att lager och huvudkontor ligger i USA har företaget inte glömt bort sina internationella kunder och de levererar alltså produkter till flera länder i världen. Fraktkostnaderna är något som kommer att variera beroende på vad kunden vill köpa och även vart paketet ska levereras, dock kommer kunden att kunna se den slutgiltriga summan innan hela beställningen genomförs. Företaget kan inte på förhand veta om kundens paket kommer hamna i tullen och sker det kommer kunden att få betala en tullavgift eftersom paketet kommer från USA. Då beställningar görs kommer kunden att kunna betala direkt via internetbanken, med kort eller via PayPal. Vid frågor finns de oftast ställda frågorna besvarade redan inne på sajten men företaget kan även kontaktas via chatt eller mejl. 

Erfarenheter av Bodybuilding
Är du en träningsintresserad person som handlat hos detta företaget? Om du har det, kan du ta en paus i ditt träningspass och lämna en recension inne här på OmdömesStälle? Du kan i recensioner berätta till exempel om du tycker om smaken på företagets produkter, om du skulle kunna säga att du märker någon skillnad eller inte och om du tror du kommer att handla hos dem igen eller inte. Var ärlig och oberoende i din kostnadsfria recension. 


Träningstips.