Body & Fit

Alla recensioner

Body & Fit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Body & Fit

Personer som tränar har troligtvis olika typer av mål då det kommer till träning. Vissa vill kanske bli lite smalare och gå ner i vikt, medans andra kanske vill gå upp i vikt, bygga muskler och helt enkelt känna sig både stark och hälsosam. Oberoende vad man personligen har för mål med sin träning så kan det vara bra att ibland kanske ta något typ av tillskott eller något liknande, för att kanske orka bättre eller se snabbare resultat. När det kommer till träningsrelaterade tillskott så finns det hur många olika som helst, Body & Fit erbjuder protein, kläder, mellanmål osv. 

Kan jag lägga en beställning hos Body & Fit och få den levererad till Sverige? Kommer jag tydligt kunna se vad de olika produkterna innehåller, och finns det något jag borde veta om innan jag lägger en beställning på massa vitaminer och mineraler? Läs andra personer erfarenheter i form av recensioner inne hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Body & Fit
Body & Fit är ett företag som är verksamma på e-handelsmarknaden som erjuder träningsrelaterae produkter både för kvinnor och män där ute. Olika produkter som företaget har i sitt sortiment är tex: olika typer av protein både före och efter ett träningspass, kläder, drickflaskor samt väskor man kan ha med sig till gymmet, men även produkter som har med viktminskning att göra. 

Body & Fit erbjuder även ett ambassadörsprogram där vem som helst som har mellan 3 000 till 15 000 följare på någon plattform kan bli ambassadör för företaget och helt enkelt prova på deras produkter och sedan försöka sälja in dem på sin plattform. 

Det som erbjuds hos Body & Fit
Produkterna i nätbutiken är redan indelade i olika kategorier med underkategorier, men möjligheten att använda sökfunktionen och söka bland alla produkter i sortimentet finns även. Om kunder som befinner sig i Sverige väljer att handla hos Body & Fit så behöver de inte betala någon fraktkostnad om de väljer att göra en beställning på 60€ eller mer. Om de handlar för mindre än det så läggs det till en fraktavgift som räknas ut beroende på vikten på paketet. Från och med att företaget tar emot en beställning från en kund så kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 3 - 6 arbetsdagar. Kunderna har även möjligheten att betala och sedan få sitt paket extra snabbt levererat. Kunderna har möjligheten att inom 30 dagar från och med att de har tagit emot produkten göra en retur. Vissa produkter kan inte returneras och detta är tex produkter som gått ut eller där förpackningen är öppnad. 

Tankar och erfarenheter av Body & Fit
Har du valt att ta ditt tränade till en ny nivå genom att köpa produkter hos Body & Fit? Kan inte du då berätta om du tyckte att produkterna var värda sitt pris, om du märkte någon skillnad då du började använda dem och även om du kommer att handla mer hos dem i framtiden. Där är gratis att lämna en recension inne hos oss. 


Tips för personer som vill träna.