Bobshop

Alla recensioner

Bobshop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Bobshop

Sysselsätter man sig med fysisk aktivitet så håller man sig frisk, iallafall mer än om man inte gör det. Det finns nästan oändligt många versioner av fysisk motion, men ofta gör man fysisk motion utan att man knappt tänker på det själv. Har man kort väg till jobbet eller till skolan så kanske man väljer att promenera, bil är väldigt oekonomisk i korta körningar. Ett annat alternativ för att gå är ju cykeln.

Att ta cykeln är ett bra alternativ, det finns flera orsaker att börja cykla istället för att ta bilen överallt. En av de orsakerna är för att det håller en frisk. En annan orsak är för att det är miljövänligare. Det är närmare 30 gånger energisnålare än att ta bilen per personkilometer. Nederlänningarna förstår sig på detta och är därför en av de mest cyklande länderna i hela världen. Läs gärna om varför cykelintresset är så högt uppskattat i Nederländerna. Man blir själv ivrig att hoppa på cykeln för att ta en tur när man börjar förstå hur andra länder tänker. 

Om man har införskaffat sig en cykel och ska börja cykla så kan det också vara lönsamt att tänka på vad man har på sig när man ska bege sig ut. Beroende på var man bor så är detta varierade. En sak har iallafall alla gemensamt som cyklar och det är att när man rör sig med en cykel så kommer det att finnas vind (iallafall till en viss grad). En vindtät rock och/eller vindtäta byxor kan alltid vara bra att ha till sitt förfogande. Ett företag som specialiserar sig på kläder och utrustning för cykling är Bobshop.

Om Bobshop
Bobshop, grundat och lanserat 1983 med tanken att erbjuda cykelkläder i kvalitet till cykelentusiaster. Med ungefär 12,000 produkter i lager har de idag sin marknad i mer än 120 länder. 

Vad erbjuder Bobshop?
Bobshop erbjuder all sorts utrustning för cyklisten. Allt från kläder och skor till cykeldäck och pedaler. Är man ute efter en specifik sak så kan man söka efter enskild produkt med sökrutan. Man har också möjligheten att söka genom butiken efter kategori, efter vald kategori kan man söka enligt subkategorier för att hitta den produkt man är ute efter. 

Hur får jag kontakt med Bobshop?
Har man en fråga man vill ställa Bobshop så lönar det först att gå in på deras hemsida för att först läsa genom de vanligaste frågorna och svaren till dem. Om man inte hittade sitt svar där kan man kontakta Bobshop via email. För att få kontakt med Bobshop via email ska man gå in på deras hemsida för att fylla i ett formulär med sin fråga. De som jobbar på Bobshop är cykelentusiaster själv, så dom svarar gärna på frågor och funderingar gällande cykling.

Att skriva en recension är en tjänst. Man gör andra en tjänst genom att erbjuda andra möjligheten att läsa ens recension, därefter kan de bestämma sig om det recenserade företaget är värt deras tid eller ej. Recensionen ska vara riktigt, den får inte vara falsk (svartmålad eller oriktigt).