Bob Ore

Alla recensioner

Bob Ore

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Bob Ore

Om du är ute efter en ny handväska, vart vänder du dig då? Skulle du vända dig där som du alltid handlat i den lilla butiken inne i stan eller skulle du prova något helt nytt genom att handla online och hoppas på att du blir nöjd? Oberoende vad man är ute efter nuförtiden så finns det väldigt många val att välja mellan, i synnerhet online. Men innan man lägger en beställning så är det alltid bra att själv läsa om företaget i sig för att kanske vad de har för värderingar och så vidare. En annan sak man aldrig ska glömma att göra är att läsa recensioner, helst innan man gör inköp. Vi har här på OmdömesStälle valt att på våran sajt samla recensioner och erfarenheter. Vi vill att så många som möjligt ska få bra upplevelser av företag. I detta fallet har vi samlat recensioner om Bob Ore, som erbjuder väskor. 

Om Bob Ore
Bob Ore är ett företag som grundades och lanserades på marknaden för cirka 40 år sedan och Mr. Bob Ore som grundaren själv heter valde att ta fram företaget eftersom han ville erbjuda kvinnor världen över möjligheten att ha en fin och lyxig handväska till bra priser. Företaget kommer från USA och förutom att de driver sin nätbutik har de även fysiska butiker i både USA och Kanada. Det finns även återförsäljare som har Bob Ore i sitt sortiment och om man själv skulle vilja bli en återförsäljare av dem kan man kontakta dem via e-post. 

Vad erbjuder Bob Ore
Inne i nätbutiken är väskorna indelade i olika kategorier men en sökfunktion finns även att använda. Kunder kan lägga till helt valfria produkter i kundkorgen och när kunden känner sig nöjd kan hen betala för sitt inköp med kort, via internetbanken, Apple/Google Pay, PayPal eller via Klarna på till exempel faktura. Efter att en kund har lagt sin beställning och företaget tagit emot den kommer de att behandla den inom 48 timmar. Efter det kan kunder räkna med en leveranstid på mellan 2-10 arbetsdagar, oberoende var de befinner sig i världen. Företaget har valt att erbjuda gratis frakt till kunder i hela världen, dock finns det inte någon chans att kunna betala en extra kostnad för att få leveransen snabbare. Alla produkter skickas från USA så företaget vet inte på förhand om paketet kommer hamna i tullen eller inte. Finns det några frågor eller funderingar? Då har företaget en kundtjänst som kan nås via telefon, e-post eller live chatt. 

Åsikter om Bob Ore
Har du köpt en väska hos Bob Ore? Om du har det skulle det vara väldigt tacksamt om du tog dig tiden och skrev en recension som du lämnade här inne hos oss. Så länge som du är ärlig och använder dig av uppriktig information kan du i din recension skriva vad du vill om företaget och deras produkter. 


Organisera handväskan.