Blue

Alla recensioner

Blue

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Blue

På ett eller annat sätt vill väl du få din röst hörd? Du kanske drömmer om att jobba med politik för att verkligen få säga dina åsikter och tankar, du vill kanske skapa ett företag som säljer produkter med det som du tror på eller så vill du skapa en kanal på sociala medier för att dela med dig av saker. Blue är ett företag som kommer att kunna hjälpa dig då du vill få din röst hörd, eftersom de helt enkelt säljer mikrofoner som kan användas både till vardag och jobb. 

Du kan här på OmdömesStälle läsa recensioner för att få veta mer hur kvaliteten på produkterna som Blue säljer är, om de är värda sitt pris eller inte och mycket mer. 

Mer om företaget Blue
Blue är ett företag som i sin tur är en del av det världskända elektronikföretaget Logitech. Logitech grundades och lanserades på marknaden under 1981 och har sedan dess erbjudit sina kunder produkter både för arbete och fritid inom elektronik. Blue har under de senaste åren erbjudit mikrofoner och hörlurar till personer runt om i hela världen. Produkterna som Blue säljer kan köpas direkt via deras egna nätbutik men det finns även återförsäljare världen över som har Blue i sitt sortiment. 

Det går att använda Blue´s produkter oberoende om du brukar ägna dig åt att göra live streams, spela in YouTube videon eller om du driver en podcast. Innehållsskapare världen över har redan valt att använda Blue mikrofoner och du kan även bli en av dem. Inne på sajten Blue finns en lista under namnet ”kom igång” där du kommer att kunna se vilka mikrofoner som är de bästa till olika ändamål. En blogg är något som Blue även driver där det kan läsas artiklar om deras produkter och hur de används. 

Det som Blue erbjuder
Sök upp den eller de produkter som du vill köpa direkt inne i nätbutiken och lägg till dem i den virtuella kundkorgen. När det kommer till betalningen kommer du att bli erbjuden några olika betalningsmetoder och efter det kan du fylla i information som har med leveransen att göra. Om du som svensk kund väljer att göra en beställning för 339 kr eller mer kommer du inte att behöva betala någon fraktavgift, annars läggs det till en avgift som du kommer kunna se innan beställningen genomförs. 

Klagomål och åsikter om Blue
Om det finns några funderingar angående en produkt eller hur en beställning ska göras har Blue en kundtjänst som kan kontaktas både via telefon och e-post. Om det skulle vara så att du får hem en söndrig produkt ska du givetvis lämna in ett klagomål och det kan göras genom att kontakta kundtjänsten. Det går att ta vidare ärendet om det inte skulle bli skött. 

Om du har erfarenheter av Blue skulle vi på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och lämnade en recension här inne hos oss. Fördelen med recensioner är att du har möjligheten att berätta precis vad du vill om ett företag. 


Tips om du vill börja med YouTube.