OmdömesStalle

  Recensioner Blackshark

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Blackshark är ett företag som erbjuder sina kunder en mobiltelefon som är gjord för att spela på.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Blackshark? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Blackshark

  De som valde att grunda och lansera företaget ville göra det eftersom de vill erbjuda sina kunder en mobiltelefon som det går att spela spel på. Under 2018 blev företaget lanserat i många olika länder runt om i världen och de tror att den mobila gamingen kommer att bli större och större hela tiden för varje dag som går.

  Så fungerar Sponsorhuset

  Vad erbjuder Blackshark sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man se deras mobil som de erbjuder samt att man kan köpa accessoarer till dem. När man gör en beställning via hemsidan så kommer den vanliga leveranstiden vara mellan 2 till 10 arbetsdagar. Det kan ta längre att få hem produkten om det skulle vara så att företaget inte har just den produkten i lager. Oberoende hur stor eller liten beställning man väljer att göra hos företaget så kommer frakten att vara gratis. skulle man vilja ha expressleverans så får man betala extra.

  Blackshark har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Blackshark?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av Blackshark? om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Mobilspel som är gratis.

  Blackshark
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Blackshark

  Din recension

  FAQ

  Är Blackshark ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Blackshark. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Blackshark?

  Blackshark är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blackshark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.