OmdömesStälle

  Recensioner Bilvårdskungen

  Bilvårdskungen är Sveriges största butik på nätet inom bilvård och de är en betydande aktör inom både tvätt och underhållning av bilar. Bilvårdskungens mål är att de ska förmedla kunskap, intresse och även förlåtelse för bilvård. De vill även hela tiden ny nya målgrupper för att öka intresset för bilvård som rekreation. Bilvårdskungen försöker varje dag uppnå sina mål genom att visa rätt metoder och rätt produkter för att visa att de jobbet som de gör är mycket lättare än vad du kanske alltid trott att det varit. Bilvårdskungen levererar sina produkter över hela Sverige men deras huvudkontor ligger i Norge. Om du vill lyssna på en intervju eller läsa mer information om Bilvårdskungen kan du göra det via en länk på deras hemsida.

  Vad erbjuder Bilvårdskungen

  På företagets hemsida kan du smidigt och enkelt kolla igenom de olika kategorierna för att hitta vad du är ute efter. Du kan även läsa igenom intressanta artiklar som heter ”kungtips” där du kommer att få mycket tips som handlar om hur du ska ta hand om din bil på bästa sätt. Du kan även kolla igenom top 10 listan för att se vad alla andra kunder är intresserade av ifall du kanske är intresserad av samma produkter.

  Företaget vill att du ska känna dig så trygg som möjligt när du handlar hos dem och därför ställer de stränga krav på sina samarbetspartners när det kommer till betalningar och alla betalningar som sker via företaget hanteras utav Klarna. Du kan välja att betala mellan kort, faktura eller delbetalning. Inte nog med att betalningen är så säker hos detta företag erbjuder de dig även 60 dagars öppet köp för att du ska kunna vara 100 procent nöjd då du handlar hos dem. Om du beställt en vara och sedan känner att den inte är vad du förväntade dig har du full returrätt oavsett vilken anledning det än kan vara. Du får packa upp varan och uppleva och känna på produkten men dock får den varken inte ha några synliga skador av användning eller annat slitage.

  Kolla in denna video om du undrar hur du ska maskinpolera din bil. 

  Komma i kontakt med Bilvårdskungen

  Om du har några frågor till företaget som kanske gäller polering eller teknik kan du komma i kontakt med Bilvårdkungen via mejl eller på telefon, du kan även fylla i ett frågeformulär som finns på hemsida kan då kommer de att svara dig så fort de bara kan. Om du har köpet en vara och märker sen att den har någon brist eller något fel ska du inom rimlig tid efter att du upptäck felet meddela säljaren och sedan lämna in en reklamation. Om du vill göra en reklamation ska du göra det senast efter två år efter att du mottagit din vara. Om du tänker göra en reklamation kan du göra det både skriftligt och muntligt men du kan göra det väldigt enkelt skriftligt via hemsidan.

  Har du handlat hos Bilvårdskungen?

  Har du handlat några produkter till din bil från Bilvårdskungen? Skriv då en recension on det och berätta vad du tycker om detta företag.


  Bilvårdskungen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bilvårdskungen

  Din recension

  FAQ

  Är Bilvårdskungen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bilvårdskungen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bilvårdskungen?

  Bilvårdskungen är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Bilvårdskungens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.