Billigvvs

Alla recensioner

Billigvvs

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Billigvvs

När du hör ordet "VVS" lyser du upp av glädje eller kryper det i kroppen? Hur du än känner inför ämnet är det inte lätt att veta vilka produkter som passar dig bäst. Det finns mycket att välja på där ute så hur ska du egentligen kunna veta skillnaden mellan dem? Om du inte är expert inom området är det svårt att veta vad du ska kolla efter. Lösningen? Andras recensioner. Genom att läsa recensioner från andra personer som har haft kontakt med företaget får du en ärlig åsikt om både företaget, deras produkter samt tjänster.

Om du letar efter en VVS-produkt, låt oss säga till ditt badrum, kan BilligVVS vara precis det företaget du behöver. De säljer VVS-produkter för badrum, kök, trädgårdar med mera. Nu kanske du undrar över om de har tillräckligt mycket erfarenhet för att hjälpa dig? Hur deras returpolicy ser ut eller hur lång deras leveranstid är? All denna information och mer kan du få genom att läsa kundrecensioner.

Om BilligVVS
BilligVVS.dk grundades år 2000 av Jesper Bunde-Pedersen och säljer produkter inom VVS. Till en början fokuserade företaget enbart på den danska marknaden, men sedan år 2008 har de expanderat internationellt till övriga skandinavien.

BilligVVS har huvudkontor i Egå, norra Åhus, där ca 35 anställda finns på plats. De har även en onlinebutik både för Danmark och Sverige där de genom att vara medlem i FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) samt E-märke certifierade kan erbjuda en säker shoppingupplevelse online för dig som kund.

BilligVVS: produkter och service
Företaget säljer alla produkter inom VVS som kan behövas till ett hem, allt från saker till badrummet, som exempelvis toaletter, handfat, duschar och tillbehör, men också produkter ämnade för ett hus yttersida såsom till tak och fasader samt brunnar och uteplatsvärmare. När du köper något hos BilligVVS har du möjligheten att välja om du vill ha köpgaranti vilket betyder att du har rätt att få ersättning ifall något går fel med ditt köp. Allt du behöver göra är att registrera dig som gratis medlem hos Pricerunner och du kan få tillbaka upp till 50 000 kr om produkten du köpt har en defekt eller leveransen misslyckas med mera.

Frakt och ångerrätt
När det kommer till frakt kan du välja mellan olika kostnader beroende på om du vill ha din beställning levererad till ditt hem, under kvällstid eller med inkluderad distribution. De exakta priserna hittar du på deras hemsida. Alla BilligtVVS-kunder har 14 dagars ångerrätt från och med den dag du mottar din vara. Om du vill lämna tillbaka en produkt fyller du i deras returformulär som även den hittas på hemsidan. Om du vill ha längre returrätt kan du beställa detta i samband med ditt köp. Då kan du istället få 60 dagar på dig att lämna tillbaka en vara.

Klagomål och kundservice hos BilligVVS
Om du vill lämna ett klagomål finns ett formulär på företagets hemsida som du fyller i. Behöver du annan typ av hjälp och vill komma i kontakt med kundservice har de öppet alla dagar hela året. På hemsidan finns mailadresser, telefonnummer samt öppettider till både sälj- samt serviceavdelning.

Skriv en recension om BilligVVS
Det är alltid en bra ide att skriva en recension om de upplevelser du haft med företaget. Detta för att andra ska kunna få hjälp, vägledning och tips från dig som redan gjort ett köp eller haft kontakt med företaget. Din recension kan du skriva här.