Billiga-Tester

Alla recensioner

Billiga-Tester

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Billiga-Tester

Att skapa en familj är något som många drömmer om. Många vill skaffa barn med sin själsfrände för att föra vidare sina gener. Vissa par har relativt enkelt att skaffa barn, medans andra kämpar under flera års tid. Billiga-Tester är en hemsida som erbjuder olika tester som kan användas då man försöker bli gravid, både för kvinnor och män. I sortimentet har de även andra produkter och prylar. 

Kommer produkterna som Billiga-Tester säljer att kunna hjälpa mig och min partner? Vad ska jag göra om produkterna inte alls fungerar, och är produkterna värda sitt pris? Du kan läsa andra personers recensioner här hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Billiga-Tester
Under 2002 i Danmark grundades och lanserades företaget och i starten valde företaget att erbjuda sina kunder graviditetstester och ägglossningstester online. Idag är företaget verksamma i hela norden och de har sålt cirka en miljon tester till kunder. Varje månad ökar företagets kundantal med cirka 2 000, och företagets mission är att hjälpa kvinnor att bli gravida. Billiga-Tester säljer produkter från olika varumärken och de är även auktoriserad följare av märket Clearblue och deras tester. 

Företagets produkter är i nätbutiken indelade i olika produktkategorier som till exempel: kosttillskott, spermatest, fertilitetsprodukter, bli gravid paket osv. Sökfunktion finns även i nätbutiken där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i hela sortimentet. 

Det som erbjuds hos Billiga-Tester
Alla priser som är synliga i nätbutiken är färdigt skrivna i svenska kronor samt att de är inklusive moms. Efter att kunden bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa och så finns möjligheten att antingen betala direkt med kort eller via internetbanken, men det går även att betala med Swish eller faktura via Walley. Om kunderna väljer att prenumerera på Billiga-Tester´s nyhetsbrev kommer de att bli erbjudna gratis frakt då de gör beställningar. Leveranserna sker vanligtvis med företaget Postnord och kundernas paket lämnar Posten redan samma dag om kunderna väljer att göra beställningar på vardagar innan kl. 17:30. Oberoende vad för typ av produkt kunderna väljer att beställa så har de 21 dagars full retur- och bytesrätt. Om de dock väljer att beställa ägglossningstest eller set med ägglossningstest så kan de returnera inom 90 dagar efter mottagandet av produkten. Om en kund skulle vilja ställa några frågor, lämna tillbaka någon produkt eller lämna in ett klagomål så är det möjligt genom att kontakta kundtjänsten via antingen telefon eller mejl. 

Tankar och åsikter om Billiga-Tester
Har du någon typ av erfarenhet av företaget och deras produkter? Skulle du säga att testerna och produkterna faktiskt var billiga som namnet tyder på? Var de värda sitt pris och fick du den hjälp du ville och skulle du tipsa om produkterna till dina vänner och bekanta. Hos oss kan du kostnadsfritt dela med dig av tankar och åsikter i form av recensioner om olika företag.  


Svar på frågor om graviditet och missfall.