Bibloo

Alla recensioner

Bibloo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Bibloo

Kläder, det har vi alla på oss för varje dag som går, oberoende kön eller ålder. I dagsläget finns det så många olika val när det kommer till klädbutiker, så vart ska man egentligen vända sig om man ska köpa ett par nya shorts till sommaren eller en klänning till nyårsfesten? På nätet finns det kläder i alla former, priser och modeller man kan tänka sig så det är inte alls konstigt om man känner sig lite överväldigad när man sitter och kollar på alla alternativ. Oberoende var man bestämmer sig för att handla så vill man bli nöjd, inte sant? Det är väldigt svårt att på förhand veta om man kommer att bli nöjd eller inte men det kommer alltid att löna sig att först börja med att läsa recensioner. Bibloo är ett företag som erbjuder sina manliga och kvinnliga kunder kläder, här på OmdömesStälle kan du läsa recensioner bland annat om dem. 

Om Bibloo
Bibloo har valt att vara verksamma på marknaden som en återförsäljare av kläder till kvinnor, män och barn från olika varumärken. I sortiment hos Bibloo finns det kläder från till exempel: Crocs, Tommy Hilfiger, Guess, Adidas och så vidare. Bibloo är ett företag som funnits på marknaden i några års tid redan och de kommer från Europa, men de levererar sina produkter till länder runt om i världen. 

Företaget har ett nyhetsbrev som de erbjuder. Vem som helst kan börja prenumerera på brevet och efter det kommer prenumeranten att till sin e-post få information om erbjudanden och kampanjer på förhand. 

Det som Bilboo erbjuder
Produkterna inne på sajten är indelade i olika kategorier beroende på ändamål men även utgående från varumärke. Om en kund är ute efter en specifik produkt kan sökfunktionen direkt användas för att söka bland alla produkter i hela sortimentet. Oberoende hur mycket eller lite en kund väljer att köpa kommer det att läggas till en fraktavgift på beställningen och för svenska kunder är den summan 10€. Efter att företaget tar emot en beställning behandlar de den så snabbt som möjligt och kunder i Sverige kan räkna med en leveranstid på upp till 11 arbetsdagar. Om det skulle vara så att en kund får hem en produkt som inte passar eller annars bara blev fel är det fullt möjligt att ännu göra en retur inom 30 dagar efter mottagandet. För att göra en retur ska en blankett fyllas i och sedan ska paketet skickas iväg. Om det finns något som kunden undrar över är det helt möjligt att nå kundtjänsten antingen via mejl eller telefon. 

Åsikter om Bilboo
Har du hemma i din garderob produkter från detta företaget? Om du har det, tycker du att storlekarna är bra? Blir kläderna lätt noppiga och håller de verkligen sin form efter många tvättar eller inte? Glöm inte att besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne hos oss. Du ska vara ärlig och oberoende i din recension eftersom det är vad som gör recensioner så pålitliga. 


Tips om man vill handla second hand.