Best of Brands

Alla recensioner

Best of Brands

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Best of Brands

Är du nyfiken på nätbutiken Best of Brands? Då är du på precis rätt plats. Vi vet allt du behöver känna till om näthandeln och har erfarenhet och kunskap om hur du ska göra för att få bra erbjudanden på de varor som intresserar dig. Hos Best of Brands hittar du alla möjliga snygga klädesplagg, men även trendiga inredningsprylar som kan förnya ditt hem på nolltid. 

Om Best of Brands
Det här företaget har rötter som går ända tillbaka till 1920-talet. Då grundades en klädkedja som hette Gustavssons herr- och juniorkläder. Kedjan var verksam ända fram till 1980-talet när den blev uppköpt och den nya ägaren valde att placera sitt största fokus på en fysisk butik som fanns i Huddinge. Bara ett år efter uppköpet utökades verksamheten och man började sälja flera klädesplagg för olika ändamål. 

Den butik som fanns i Huddinge gjorde enorm succé och därför fick ägarna ett erbjudande om att öppna en betydligt större affär i Sickla. Sedan dess har företaget fortsatt expandera och 2019 kunde företaget lansera nya koncept både vad gäller deras fysiska butik och deras näthandel. 

Kända varumärken samlade på samma plats
Det som gör Best of Brands till en omtyckt näthandel är att de är återförsäljare av många varumärken. I deras utbud finner du både svenska välkända klädesmärken och internationella. Sedan 2020 har Best of Brands dessutom en egen sektion med heminredning. Här går det att finna allt från bordslampor som ger en mysig belysning i soffhörnet till textilier som skapar en ombonad känsla i sovrummet eller badrummet. 

När det kommer till Best of Brands modeavdelning finns det kläder både för herrar och damer. Det som kännetecknar de varumärken företaget har är kvalitet, tidlöshet och snygga designer. Dessutom har näthandeln flera varor i sin outlet som finns online. Där går det att göra många riktigt fina fynd. Som om inte det var nog har företaget dessutom regelbundet olika kampanjer där de erbjuder vissa varumärken eller produkter till lägre priser än vanligt. Vill du ha inspiration på kläder eller inredning? Då kan vi tipsa om att kika in på Best of Brands instagram-konto

Trygga köp och bra kundtjänst
Om du väljer att göra ett köp hos Best of Brands kan du vara trygg med att företaget följer den svenska konsumentköplagen. De följer också de rekommendationer som Svensk Detaljhandel ger. För att få handla i nätbutiken krävs det att beställaren är myndig. Om inte så kan företaget häva köpet. Som kund hos Best of Brands har du alltid en returrätt på minst 30 dagar. Vid vissa högtider är det däremot vanligt att de förlänger returrätten så att du ska hinna fundera i lugn och ro. Du får returnera alla produkter förutsatt att de inte är använda.

Omdömesställe samlar recensioner om Best of Brands
Att titta in hos oss på OmdömesStälle är något du gör helt rätt i när du vill veta mer om ett företag. Här kan du läsa vårt omdöme om olika näthandlare. Har du handlat hos Best of Brands och vill berätta om hur du upplevde köpet? Då vill vi gärna höra dina tankar. Varmt välkommen att höra av dig till oss och dela dina erfarenheter!