Berrylook

Alla recensioner

Berrylook

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Berrylook

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Berrylook är en nätbutik som har valt att erbjuda sina kunder kläder, skor och accessoarer på nätet.  

Är produkterna värda sitt pris hos Berrylook? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Berrylook
Berrylook är ett företag som globalt erbjuder sina kunder det senaste inom kläder och mode. Företaget är grundat och lanserat i Hong Kong och de har ett sortiment där det ingår flera tusen produkter. Berrylook skickar sina produkter till länder runt om i hela världen. 

Vad erbjuder företaget Berrylook sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom en hel del olika produktkategorier, och det finns både produkter för män och kvinnor. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Om man gör en beställning via hemsidan och är helt ny kund så kommer man kommer man att få 5 % rabatt på sin första beställning. Om man gör en beställning via hemsidan kommer leveranstiden att variera beroende på var man bor, men om man gör en beställning till Sverige kommer det att ta 5 – 12 dagar. Om man gör en beställning på mer än 61€ kommer frakten att vara gratis. 

Hur kan man komma i kontakt med Berrylook?
De oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida och man kan börja med att gå in och läsa där om det är så att man har några frågor eller funderingar, då är chansen stor att man kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten så kan man göra det genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta Berrylook för att sedan gå vidare med sitt ärende.  
Har du handlat hos Berrylook? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Berrylook.