OmdömesStalle

  Recensioner Bemz

  Många har ett stort intresse av inredning och prylar i hemmet. Med olika designer och prylar i hemmet kan man uttrycka sig med olika färger och stilar samt att man kan skapa ett hem som ser ut exakt som man vill att det ska se ut. Om man vill ha nya prylar kan man åka till ett fysiskt varuhus och kolla utbudet. Men om man är ute efter stora möbler och prylar så vill man kanske inte alltid ta sig till en fysisk butik eftersom man vet hur svårt det kommer vara att sedan få allting med sig hem. Och då är det bra att man kan handla online och sedan få paketet hämta hem till sig eller så söker man det från närmaste utbud. Det är även väldigt smidigt att handla online eftersom man kan sitta hemma i lugn och ro och göra det, samt att man aldrig behöver anpassa sig för några öppettider. Om man är ute efter tyger, prylar till hemmet och andra produkter kan man gå in på en hemsida med namnet Bemz.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor. Frågor som tex: är det bra kvalitet på produkterna som företaget säljer och är returerna enkla att göra vid behov? Hjälpa kundservicen till om det behövs och är produkterna värda sina pengar?

  Mer info om företaget Bemz

  Företaget är lanserat och grundat av en kvinna med namnet Lesley i Sverige som fick idéen till företaget eftersom hon precis hade köpt sig en sommarstuga precis bredvid vattnet. Företaget säljer produkter och tyger, samt att man kan köpa på påklädnader till olika Ikea möbler från Bemz.

  Z.E - TWERK PÅ EN BENZ [OFFICIELL MUSIKVIDEO]

  Vad erbjuder Bemz sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man på den första sidan se vilka produkter som är de mest sålda och även vilka produkter som är helt nya för sortimentet. Om man har något speciellt som man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Bemz säljer sina vanliga produkter på hemsidan, men de har även en skild outlet där det säljs produkter till ett extra bra pris. På produkterna som säljs på hemsidan ingår det en garanti på 3 år och för att få sin retur genomförd måste man ha tydliga bilder på problemet samt en beskrivning på det som hänt.

  Bemz har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Bemz?

  Skulle det vara så att man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det via e-post. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på hemsidan för att läsa all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man finner svaret på sin fråga på det viset. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten.

  Har du handlat hos Bemz någon gång? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  Så stylar du din soffa.

  Bemz
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bemz

  Din recension

  FAQ

  Är Bemz ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bemz. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bemz?

  Bemz är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bemz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.