Belysningsdesign

Alla recensioner

Belysningsdesign

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Belysningsdesign

Det är kanske inte så många som vet om det men för att man verkligen ska trivas hemma, på jobbet eller på restaurangen så är verkligen belysningen en utav de viktigaste aspekterna. När det kommer till utomhusbelysningen så finns det mycket att lära sig, som styrkan på skenet, vilket typ av sken till vilket rum och även placeringen på källan där ljuset kommer ifrån. Men hjälp finns alltid att få men först och främst så måste man ju införskaffa sig lampor. Belysningsdesign är ett företag som erbjuder inomhusbelysning och utomhusbelysning i olika format. 

Är lamporna värda sitt pris? Kommer jag på förhand att kunna veta hur skenet på lampan ser ur, eller får jag inte end med led/glödlampor från första början? Här på OmdömesStälle har vi valt att samla olika personer erfarenheter som de har med olika företag som finns. 

Mer om Belysningsdesign
Företaget kommer från Sverige och de erbjuder sina produkter till kunder som befinner sig i Norden. Företaget har valt att erbjuda sina kunder produkter från olika varumärken, samt att produkterna som de erbjuder bidrar till ett hållbart val. Olika varumärken som finns i företagets sortiment är: Kartell, House Doctor, Watt och Veke osv. Någon fysisk butik driver inte företaget idag utan produkterna är möjliga att köpa via nätbutiken. 

I nätbutiken finns olika kategorier, som även dem har olika underkategorier. Men det finns även en sökfunktion som söker bland alla produkter i hela sortimentet. Det är möjligt att bli medlem på hemsidan och då är det möjligt att lägga produkter i listan “mina favoriter”. 

Det som Belysningsdesign erbjuder
Om kunderna väljer att inom Sverige göra en beställning som överstiger 500 kr så behöver hen inte betala någon fraktavgift. Dock om beställningen slutar på en summa som är mindre än 500 kr så ska kunden betala en fraktavgift på 76 kr inom Sverige, och 145 kr för beställningar som ska levereras inom EU. Om det är så att en beställd produkt redan finns i företagets lager så kan kunden räkna med en leveranstid på 1 - 3 arbetsdagar, annars tar leveransen cirka 2 - 4 veckor. PostNord är det företaget som levererar alla beställningar och de levererar paketen till kundens närmaste ombud. Det är möjligt för kunder att skicka tillbaka någon produkt de har beställt, så länge de gör det inom 14 dagar efter mottagandet av produkten. För att göra en retur ska kunden fylla i ett formulär samt att kunden får stå för returavgiften vilket är 79 kr. För att göra en retur ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göras via telefon eller mejl. 

Omdömen om företaget Belysningsdesign
Har du hemma någon lampa av detta företaget? Om så är fallet så kan väl du ta och berätta vad du tycker om produkten och om du är nöjd med den, om du tror att du kommer att handla hos företaget igen och kom även ihåg att berätta varför du tycker som du gör. Att vara ärlig i sin recension är superviktigt eftersom det kan hjälpa många personer i framtiden som kanske känner sig osäkra över något. 


Vad ska man tänka på när det kommer till belysningen hemma?